Реклама

👔 Ralph Lauren створив передплату на одяг — економно та екологічно

Крім того, речі можна буде потім придбати зі знижкою.
Čytaty latynkoju
ralphlauren.com
👔 Ralph Lauren створив передплату на одяг — економно та екологічно
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 👔 Ralph Lauren створив передплату на одяг — економно та екологічно
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, речі можна буде потім придбати зі знижкою.

Ralph Lauren за підпискою

Ralph Lauren — це бренд одягу, аксесуарів, парфумерії, меблів та інших товарів для дому. Ця компанія вважається однією з найбільших американських компаній та навіть увійшла до рейтингу Fortune 1000 у 2006 році. Наразі по всьому світові є понад 300 офіційних магазинів Ralph Lauren.

Нещодавно компанія оголосила про перший у своєму роді проєкт The Lauren Look — передплату на одяг. За $125 на місяць з The Lauren Look можна отримати доступ до колекції одягу бренду.

Користувач обирає щонайменше 10 речей серед каталогу, після чого відправляють чотири з обраних речей — це будуть випадкові речі з обраного вами переліку. Протягом місяця можна носити отриманий одяг чи відправити його наступного ж дня й отримати нові речі, які ви обирали раніше.

Якщо ж вам не до снаги чекати на певний комплект речей чи ви хочете отримати певний одяг якомога скоріше, то за додаткову плату «Річ потрібна прямо зараз».

Читайте також: 🪓 «Як вікінг»: Reebok презентували колекцію одягу присвячену Assassin’s Creed Valhalla

Крім того, отриману річ потім можна придбати зі знижкою, якщо вам вона особливо припала до душі. Також варто зазначити, що прати речі перед поверненням непотрібно — усі речі проходять хімчистку та потім є як нові.

У Ralph Lauren сподіваються, що це передплата The Lauren Look дозволить дослідити вподобання користувачів та формувати подальші колекції згідно із запитами. До того ж підписка на одяг є екологічною — речі використовують значно довше й не потрібно постійно оновлювати свій гардероб. Якщо ж речі з часом втратять свій товарний вигляд, то їх безкоштовно віддаватимуть благодійній організації Delivering Good, яка допомагає нужденним людям.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...