Реклама

😎 Бренд взуття Dr.Martens збирається виходити на публічні торги

Цей бренд мав колаборацію з такими відомими рок-гуртами як Black Sabbath та Sex Pistols.  
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 Бренд взуття Dr.Martens збирається виходити на публічні торги
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😎 Бренд взуття Dr.Martens збирається виходити на публічні торги
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Цей бренд мав колаборацію з такими відомими рок-гуртами як Black Sabbath та Sex Pistols.  

Dr.Martens виходить на IPO

Як повідомляє DTF Magazine з посиланням на BBC, один з найпопулярніших брендів взуття Dr. Martens планує виходити на Лондонську фондову біржу.

Попри карантин COVID-19 бренд мав надзвичайно великі продажі по всьому світові. З січня по вересень минулого року Dr.Martens загалом продали більш ніж 11 мільйонів пар взуття у 60 країнах — це дало прибуток бренду в розмірі $430,5 мільйона, що на 18% більше аніж за увесь 2019 рік.

Загалом є 130 фірмових магазинів взуття, однак через пандемію вони принесли лишень одну п’яту загального прибутку. Вдало реалізувати продажі вдалось завдяки ритейлерам, однак бренд планує незабаром відмовитись від їхніх послуг та реалізовувати усі продажі своїми силами, без посередників.

У Dr.Martens впевнені, що вихід на IPO дозволить збільшити кількість покупців ще на 154 мільйони, оскільки інвестиції до бренду надходитимуть значно швидше.

Читайте також: 💃🏼 Gucci представили нову колекцію одягу в Pokémon GO

Про бренд

Dr. Martens — це британський бренд взуття та одягу. Вони відомі завдяки своїй популярності у молодіжних субкультур: панків, бітників, рокерів та інших. «Мартінси» мали особливий попит завдяки своїй якості та «агресивному» зовнішньому вигляду.

Dr.Martens виходить на IPO

Класичні моделі черевиків чорного кольору та кольору «бичої крові»

Модель черевика Griggs’ 1960 Dr. Martens AirWair внесли до переліку ікон дизайну Британії, до цього ж списку входять: Aston Martin DB5, літак Конкорд, Jaguar E-Type та мапа лондонського метро.

Наразі є понад три тисяч різноманітних варіацій взуття бренду. Крім того, вони мали колаборацію з такими відомими рок-гуртами як Black Sabbath та Sex Pistols.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...