Реклама

😴 Японець влаштувався працювати професійним неробою: «Одного разу я допомагав вбивці»

Крім того, він вже навіть встиг заробити свій перший мільйон.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😴 Японець влаштувався працювати професійним неробою: «Одного разу я допомагав вбивці»
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😴 Японець влаштувався працювати професійним неробою: «Одного разу я допомагав вбивці»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Крім того, він вже навіть встиг заробити свій перший мільйон.

«Професійний нероба»

Два з половиною роки тому Сьодзі Морімото (Shoji Morimoto), 37-річний мешканець Токіо, сказав, що він «професійний нероба». У своєму Twitter він зазначив, що кожен охочий може винайняти його в оренду, аби він з вами поїв, походив чи дав якусь просту пораду.

Спочатку він це робив абсолютно безкоштовно, однак його послуги мали такий великий попит, що оренда стала коштувати 10 тисяч японських ієн (приблизно дві з половиною тисячі гривень). Крім того, необхідно було додатково сплатити їжу та проїзд.

Пропоную себе в оренду як професійного неробу. Вам складно одному піти в магазин? Бракує одного гравця в команді? Вам треба, щоб хтось притримав вам місце? Я не вмію робити нічого, тільки вирішувати прості завдання

Сьодзі Морімото, «Професійний нероба»

З того часу його послугами скористались більш ніж три тисячі людей, а сам «професійний нероба» заробив 30 мільйонів ієн (більш ніж вісім мільйонів гривень).

Варто зазначити, що Сьодзі Морімото одружений, він має вищу освіту та навіть науковий ступінь з фізики. До червня 2018 року він працював у видавництві. За два роки свого неробства він написав книгу, а його історія стала сюжетом для серіалу.

За день до нього звертаються три чи чотири людини, а багато його клієнтів залишаються задоволеними його «роботою». Сам чоловік стверджує, що зазвичай його винаймають самотні та нудьгуючі люди, які просто хочуть поговорити з кимось.

Я не друг і не знайомий. Без дратівливих факторів, які завжди є в стосунках, я можу допомогти полегшити стан людей, які страждають через самотність

Сьодзі Морімото, «Професійний нероба»

Морімото обідав з клієнтами, позував для фото в Instagram, ловив метеликів в парку, супроводжував на розлучення та навіть вислухав історію вбивці, якому було важко від свого злочину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...