Реклама

💼 Мінцифра співпрацюватиме з CASES над розвитком цифрових освітніх продуктів

Міністерство цифрової трансформації України та креативна платформа CASES уклали Меморандум про співпрацю.
Čytaty latynkoju
💼 Мінцифра співпрацюватиме з CASES над розвитком цифрових освітніх продуктів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💼 Мінцифра співпрацюватиме з CASES над розвитком цифрових освітніх продуктів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міністерство цифрової трансформації України та креативна платформа CASES уклали Меморандум про співпрацю.

Співпраця Мінцифри та CASES

Метою підписання меморандуму про співпрацю Міницфри та CASES  є сприяння розвитку креативних індустрій України шляхом створення спільних проєктів та ініціатив.

Автор креативної платформи CASES та проєкту Креативна Практика Анатолій Попель зазначає, що сьогодні платформа вже стала повноцінною спільнотою, до якої вже долучились тисяча організацій та більш ніж 15 000 фахівців.

Співпраця Мінцифри та CASES

Мінцифри робить багато такого, що, — я впевнений, — дозволить за кілька років просунути креативні індустрії вперед завдяки автоматизації, детінізації та діджиталізації процесів. Без цього, бурхливий розвиток креативної економіки був би неможливим. А завдяки їхнім зусиллям він перетворюється на питання часу. Звісно, ми щасливі мати таких партнерів у нашому проєкті

Анатолій Попель, Автор креативної платформи CASES та проєкту Креативна Практика
Читайте також: 😎 Як отримати грант до €2 мільйонів: Креативна Практика запустила онлайн-курс про залучення грантів

Керівник проєкту «Дія» Мстислав Банік звернув увагу на те, що державний сектор завжди був максимально відокремлений від креативної індустрії, яка зростала та розвивалась всі роки незалежності України.

Також він зазначив, що державні сайти та інша комунікація — це зазвичай щось застаріле, громіздке й незрозуміле. На його думку, державні продукти й сервіси в плані візуалізації, комунікації та технологій — паралельний світ.

... Але позаминулого року з’явилась Дія — проривний сучасний продукт, в якому величезне значення мають usability, user experience, звісно, user interface, людяна комунікація тощо. Тепер держава відкрита до розуміння креативної індустрії, взаємного проникнення та спільного розвитку в цьому напрямку. Особисто я дуже задоволений, що ми починаємо співпрацю з CASES, у команди якого є бачення розвитку цілої індустрії. Тож, звісно, радий долучитись до реалізації таких амбітних планів

Мстислав Банік, Керівник проєкту «Дія»

Також Мінцифра та CASES домовились співпрацювати в проєктах цифрової трансформації.

Нагадаємо, CASES — це онлайн-платформа креативних індустрій України. В межах проєкту команда створила освітній майданчик Креативна Практика за сприяння креативних компаній України.

Будь ласка, візьміть участь у опитуванні. Це допоможе розвитку нашого проєкту:

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...