Реклама

🤑 ЄС визначив бюджет для програми «Креативна Європа» 2021-2027 — €2,4 млрд на мистецтво

Цього разу бюджет програми більше майже у два рази — минулого разу виділили півтора мільярда євро.
Čytaty latynkoju
🤑 ЄС визначив бюджет для програми «Креативна Європа» 2021-2027 — €2,4 млрд на мистецтво
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🤑 ЄС визначив бюджет для програми «Креативна Європа» 2021-2027 — €2,4 млрд на мистецтво
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Цього разу бюджет програми більше майже у два рази — минулого разу виділили півтора мільярда євро.

Бюджет програми «Креативна Європа»

«Креативна Європа» — це рамкова програма Європейського Союзу, націлена на розвиток культурних та креативних проєктів. Деякі проєкти з України вже залучили грантову підтримку. Зокрема, кінофестиваль «Молодість» та Одеський Міжнародний Кінофестиваль (ОМКФ).

Нещодавно Європейський Союз затвердив новий бюджет програми з бюджетом більш ніж 2,4 мільярда євро. Ці кошти виділять на культурні проєкти — організацію заходів, підтримку креативних індустрій та загалом на розвиток мистецтва у Європі.

Я вітаю нову програму проєкту «Креативна Європа». Програма має вирішальне значення для сприяння культурному різноманіттю Європи, а також конкурентоспроможності культурного та творчого секторів. Зараз вона модернізована з метою кращого оснащення цих секторів для вирішення сучасних викликів, включаючи ті, що викликані пандемією

Марія Ґабріель, Уповноважена з питань інновацій, досліджень, культури, освіти та молоді

Перші фінансування розпочнуться вже на початку наступного року. Ознайомитись з успішними проєктами, які реалізували за допомогою програми можна за посиланням?? 8 найяскравіших проєктів, профінансованих програмою ЄС «Креативна Європа»: як стати одним з них.

Ми вже писали, що таке програма «Креативна Європа» та як отримати грант? €1,5 мільярди на креатив: що таке програма ЄС «Креативна Європа» та як скористатися її перевагами. Якщо ж вам поталанило й ви вже отримали грант, але не знаєте, що робити далі, то ми розповідали, який подальший план дій? Ми отримали грант. Що робити далі та як правильно реалізувати проєкт. А про те, як розвивати креативну індустрію під час кризу можна дізнатись тут.? Як розвивати культурні проєкти під час кризи — 5 практичних порад

У тому випадку, якщо ви скептик та думаєте, що гранти це занадто важка процедура, то спеціально для вас ми зібрали 5 найпоширеніших міфів про гранти?‍? 5 міфів про грантові програми: чому отримати грант простіше, ніж ви думаєте.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...