Реклама

👨🏼‍💻 Microsoft дозволить запускати програми Android на Windows 10

Очікується, що запускати програми можна буде вже наступного року.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍💻 Microsoft дозволить запускати програми Android на Windows 10
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👨🏼‍💻 Microsoft дозволить запускати програми Android на Windows 10
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Очікується, що запускати програми можна буде вже наступного року.

Програми Android на Windows 10

Нещодавно відбулась презентація Apple? Apple презентувала нове покоління MacBook на базі власних чіпів — до 17 годин автономності, на якій компанія показала нове покоління комп’ютерів на базі чіпа власного виробництва М1. Крім кращих технічних можливостей, довшої автономності та новими функціями, нові Mac можуть запускати програми з iOS та iPadOS.

М1 — це чіп, який використовують у всіх нових приладах Apple, відтак з ним можна зробити одну суцільну екологію усіх застосунків приладів компанії. Не потрібно розробляти окремі версії програм для смартфонів, планшетів чи комп’ютерів — все працює одразу на всіх платформах.

Своєю чергою компанія Microsoft повідомила про запуск проєкту Latte, в рамках якого планують розробити єдину систему, яка дозволить запускати програми Android на ПК з Windows 10. Очікується, що нові застосунки розроблятимуть одразу на всі платформи практично без зміни коду.

Читайте також: 🤓 Федоров: Microsoft побудує в Україні нові дата-центри

Наразі користувачі вже можуть перенести програми свого телефону одразу на комп’ютер. Однак для цього потрібно скористатись іншим застосунком — «Ваш телефон».

Ця програма надає доступ до всіх даних телефону — дзвінків, повідомлень, фотографій та іншого. Втім, цей застосунок є сумісним лише з деякими моделями смартфонів від Samsung, а інші моделі не можуть скористатись програмою.

Очікується, що повноцінна підтримка запуску Android-застосунків у Windows 10 може з’явитися вже в осінньому релізі Microsoft 2021 року.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...