Реклама

🤳🏻 Віджет Binance став доступний Android-користувачам Brave — торгівля та управління криптовалютою

Android-користувачі Brave тепер можуть без проблем торгувати та керувати криптовалютними активами, не залишаючи мобільного браузера.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🤳🏻 Віджет Binance став доступний Android-користувачам Brave — торгівля та управління криптовалютою
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 🤳🏻 Віджет Binance став доступний Android-користувачам Brave — торгівля та управління криптовалютою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Android-користувачі Brave тепер можуть без проблем торгувати та керувати криптовалютними активами, не залишаючи мобільного браузера.

Brave на Android та Binance

Оновлення браузера Brave для Android (версія 1.17) містить віджет Binance, який вже доступний десктопним користувачам Brave і став першою інтеграцією біржі з браузером минулого квітня.

Binance є глобальним провайдером інфраструктури блокчейну та криптовалют, що стоїть за найбільшою у світі біржею криптовалют за обсягом торгів та користувачами, а Brave нещодавно сягнув позначки у 20 млн активних користувачів? Кількість користувачів браузера Brave зросла до 20 млн щомісяця на місяць та 7 млн активних користувачів щодня. Цього року браузер також став №1 браузером у Google Play.

Інтеграція віджета Binance безпосередньо у браузер Brave Android дозволяє мільйонам користувачів отримати доступ до біржі та робить доступ до криптовалюти безперешкодним.

Інтеграція також дозволяє користувачам легко переглядати зведення, депонувати та проводити транзакції з такими криптовалютами, як Bitcoin, Ethereum, BNB, Ripple, Litecoin та безліччю іншими, що підтримуються Binance.

Як і користувачі настільних комп’ютерів, користувачі Android взаємодіють із віджетом Binance на сторінці нової вкладки у браузері. Для початку користувачеві слід виконати такі прості дії:

  • Клацніть «Підключити» на віджеті, щоб підключити віджет Binance до Binance
  • Автентифікуйтеся на Binance, щоб перерахувати активи, підтримувані Binance
  • Щоб від’єднатися, натисніть «Від’єднати» у спадному меню віджета

Після підключення користувачі можуть отримати доступ до кількох функцій:

  • Зведення: Перегляд залишків активів на рахунку Binance
  • Депозит: Список підтримуваних активів на рахунку, пошук конкретних активів та перегляд фіатної вартості (Вибір активу з цього списку також відкриє адресу депозиту в текстовому форматі та у вигляді QR-коду)
  • Конвертація: Перетворення з одного активу на інший (Котирування конвертації відображається протягом 30 секунд; віджет Binance відобразить новий баланс на вкладці “Зведення” незабаром після завершення конвертації)
  • Купівля: Купівля та продаж криптоактивів (Купівлі відображаються у віджеті Binance незабаром після їх проведення)

Читайте також: 💎 Токенізуй мене повністю. Що таке токен

Інтеграція покликана зберегти конфіденційність користувача та забезпечити більш безпечний спосіб купівлі та продажу криптовалюти.

Віджет Binance вбудований безпосередньо в браузер Brave Android, і виклики API можуть бути зроблені в Binance лише в тому випадку, якщо користувач автентифікується через OAuth та взаємодіє з віджетом.

Після того, як користувач від’єднає віджет, браузер Brave не зможе отримати доступ до облікового запису, доки користувач знову не підключиться до нього. Користувачі, які хочуть приховати віджет Binance на сторінці нової вкладки, можуть вибрати опцію Редагувати, щоб відкрити стек віджетів для управління віджетом Binance.

Віджет Binance буде доступний у браузері iOS від Brave протягом найближчих місяців.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...