Реклама

💼 Визначили стартапи, що отримають держфінансування у листопаді — етапи seed та pre-seed

Оголосили стартапи-переможці 14-го, 15-го та 16-го Pitch Day.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
💼 Визначили стартапи, що отримають держфінансування у листопаді — етапи seed та pre-seed
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 💼 Визначили стартапи, що отримають держфінансування у листопаді — етапи seed та pre-seed
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Оголосили стартапи-переможці 14-го, 15-го та 16-го Pitch Day.

Держфінансування стартапів

Нещодавно відбулися 14-ий, 15-ий та 16-ий пітчі, організовані Українським фондом стартапів — державним фондом, започаткований за ініціативою Кабінету Міністрів України.

Грантова акселераційна програма фонду має на меті збільшити кількість успішних стартапів, підвищити їх кваліфікацію та вдосконалити навички, які стосуються розвитку бізнесу і не тільки. Процес відбору стартапів для надання грантів відбувається на конкурсній основі: компанії оцінюються та обираються радою незалежних інвестиційних експертів.

Цього разу свої ідеї презентували 32 стартапи. На засіданні Наглядової ради Фонду було прийнято рішення профінансувати сім з них, а саме:

Стартапи на етапі pre-seed (грант 25 000 доларів)

Основними критеріями оцінки pre-seed проєктів є: команда, ринок, доцільність фінансування, ідея, стратегія розвитку.

  • RE-leaf PAPER. Крафтовий папір, який виготовлений за технологією RE-leaf, на основі волокнистої маси з опалого листя.
  • iceFood. Заморожені ready-to-eat здорові та корисні перші страви, другі страви, десерти, смузі та хелсі боули, на приготування яких достатньо 3-5 хв.
  • AI Impulsar. Програмне забезпечення Impulsar може «зазирнути в майбутнє» і врятувати життя. Impulsar допомагає контролювати й аналізувати стан людей з аутизмом та деменцією, і заздалегідь сповіщає людей з епілепсією про ймовірність розвитку кризового стану.
  • Muscreators. Онлайн сервіс для ефективного та масштабного промоушену артиста. Надає готові рішення для ефективних промо-кампаній на світові та локальні ринки. Muscreators — надійний міст між артистом та фаном через media канали по всьому світу.
  • Smart Way. Сервіс для міжнародних перевезень. Мобільний застосунок для: водія, перевізника, відправника/отримувача товару, з метою швидкого проходження кордону, замовлення онлайн митних послуг та отримання корисних сервісів в дорозі. Мобільний застосунок для простої взаємодії з митницею на кордоні.
Стартапи на етапі seed (грант 50 000 доларів)

Основними критеріями оцінки seed проєктів є: команда, ринок, доцільність фінансування, продукт, стратегія розвитку.

  • eSalesPlatform. E-commerce платформа, що допомагає ритейлеру розширити ринки збуту на міжнародні маркетплейси, такі як Amazon та eBay.
  • HackenAI. Мобільний застосунок для особистої кібербезпеки. ХакенАІ поєднує в собі найбільш необхідні засоби кібербезпеки, такі як парольний менеджер, моніторинг скомпроментованих аккаунтів, двохфакторна аутентифікація, ВПН, захищене хранилище, антифішинг та багато іншого. Інтерактивні навчальні модулі, нагороди, предмети колекціонування мотивуватимуть користувачів більш відповідально відноситись до своєї особистої кібербезпеки та навчатимуть їх найкращих практик, щоб уникнути майбутніх проблем.

Повні записи пітчів можна подивитися на офіційному ютуб-каналі за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...