Реклама

😎 Як отримати грант до €2 мільйонів: Креативна Практика запустила онлайн-курс про залучення грантів

В онлайн-курсі покроково пояснюють, як залучати грантові кошти на культурний або креативний проєкт: від вибору конкурсу у підпрограмах «Креативної Європи» до подачі звітності по втіленню проєкту.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😎 Як отримати грант до €2 мільйонів: Креативна Практика запустила онлайн-курс про залучення грантів
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 😎 Як отримати грант до €2 мільйонів: Креативна Практика запустила онлайн-курс про залучення грантів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
В онлайн-курсі покроково пояснюють, як залучати грантові кошти на культурний або креативний проєкт: від вибору конкурсу у підпрограмах «Креативної Європи» до подачі звітності по втіленню проєкту.

Курс «Як отримати грант»

Національне бюро програми Європейського Союзу «Креативна Європа» в Україні спільно з освітньою платформою Креативна Практика? Як працює освітня онлайн-платформа Креативна Практика та чи можна там чомусь навчитися запустили безкоштовний онлайн-курс «Європейські гранти для культурних та креативних проєктів».

В ньому покроково пояснюється, як залучати грантові кошти на культурний або креативний проєкт: від вибору конкурсу у підпрограмах «Креативної Європи» до подачі звітності по втіленню проєкту.

В рамках програми онлайн-курсу експерти «Креативної Європи» розкажуть про формування команди, міжнародні партнерства, комунікаційну стратегію, фінансовий план, заповнення проєктної заявки, та на які етапи потрібно очікувати після отримання самого гранту.

Курс призначено для організаторів культурних заходів, видавців, представників кіновиробництв, ІТ-галузі, геймдев-індустрії, маркетингових агенцій, рекламних компаній, дизайн-студій і дизайн-продакшенів, театрів, креативних хабів, музеїв, та інших креативних та культурних організацій.

Читайте також: 🎨 Ми отримали грант. Що робити далі та як правильно реалізувати проєкт

Про «Креативну Європу»

«Креативна Європа» — це рамкова програма Європейського Союзу, націлена на розвиток культурних та креативних проєктів. Україна є учасником програми, а отже українські організації мають можливість отримати грантову підтримку до 2 мільйонів євро. Деякі проєкти з України вже залучили грантову підтримку. Зокрема, кінофестиваль «Молодість» та Одеський Міжнародний Кінофестиваль (ОМКФ).

На щастя для креативних і культурних проєктів, сьогодні існує багато програм для нашої підтримки та розвитку. Гранти можуть давати дуже потужний розвиток, економічно й ідеологічно. Але коли стикаєшся з ним вперше, відчуваєш люту фрустрацію. Тут така купа незрозумілих процесів, термінів та вимог, що багато хто просто спиняється на ранніх підступах. Звісно, ми не можемо спростити саму подачу заявки, а от зробити її більш зрозумілою — нам до снаги. Власне, саме такою була задача. Віримо, що вийшов крутий результат, і що цей курс допоможе збільшити число українських проєктів, підтриманих «Креативною Європою»!

Анатолій Попель, Автор проєкту Креативна Практика та платформи CASES

Курс «Європейські гранти для культурних та креативних проєктів» проходить виключно в онлайн-форматі та вже доступний для користувачів.

? Про «Креативну Практику»

«Креативна Практика» — це освітня платформа, створена командою CASES за сприяння креативних компаній України. Минулого року проєкт презентувавВосени в Україні запустять Creative Practice — освітню платформу для креативних фахівців. Навіщо і хто це робить освітній курс «Основи дизайну», теоретична частина якого також зараз безкоштовна та доступна онлайн.

Креативна практика

Освітня платформа включає:

  • освітні продукти (курси, окремі лекції та спеціальні формати),
  • онлайн-платформу для навчання,
  • систему профілів студентів,
  • систему сертифікації,
  • програму допомоги в працевлаштуванні.

А детальніше про роботу освітньої платформи можна дізнатись у нашому матеріалі? Як працює освітня онлайн-платформа Креативна Практика та чи можна там чомусь навчитися.

«Креативна Практика» створюється групою українських креативних компаній на основі реальних практик і знань особливостей роботи креативної індустрії. На поточний момент в робочу групу входять Deco.agency, Aimbulance, Arena Media Expert, dl.agency, Element Agency, Enjoy, Gagarin Studio, Galagan, Grape, Havas Kyiv Design, Hexagon Agency, Kyiv Signals та інші представники креативної індустрії.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...