Реклама

🛫 Авіакомпанії змінять правила посадки з грудня — електронна перепустка про COVID-19

Зміни відбудуться у правилах авіакомпаній United Airlines, Lufthansa, Virgin Atlantic, Swiss Airlines і JetBlue Airways.
Čytaty latynkoju
🛫 Авіакомпанії змінять правила посадки з грудня — електронна перепустка про COVID-19
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🛫 Авіакомпанії змінять правила посадки з грудня — електронна перепустка про COVID-19
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Зміни відбудуться у правилах авіакомпаній United Airlines, Lufthansa, Virgin Atlantic, Swiss Airlines і JetBlue Airways.

Авіапольоти під час пандемії

Як передає Mintrans з посиланням на Financial Times одразу п’ять великих авіакомпаній вирішили змінити свою політику посадок на рейс через пандемію COVID-19. Очікується, що пасажири отримуватимуть електронні перепустки, що свідчитимуть про відсутність хвороби.

Кожен пасажир, що отримав негативний результат тесту COVID-19, зможуть завантажити свій сертифікат з QR-кодом до спеціального мобільного застосунку. Вже перед посадкою на літак співробітники авіакомпаній скануватимуть коди.

Також цей код можна пред’являти працівникам прикордонного контролю в пункті прибуття. За словами авіакомпаній, це значно спростить процес посадки на рейс, як і для клієнтів, так і для працівників аеропортів.

Якісне тестування в поєднанні з цифровими пропусками — це ще один спосіб повернути довіру клієнтів і безпечно відновити авіасполучення

Джоанна Гераті, Очільниця авіакомпанії JetBlue

Виконавчий директор австралійської авіакомпанії Qantas Алан Джойс вважає, що довідка про щеплення від COVID-19 в майбутньому стане обов’язковою для тих, хто хоче подорожувати між країнами.

Читайте також: 🏔 Максимальна самоізоляція: 3 історії людей, які відправились в соло-похід у гори

Раніше Мінцифра повідомляла? Мінцифра розробляє цифрові інструменти для боротьби з COVID-19 про розробку цифрових інструментів для боротьби з COVID-19.

Мінцифра та COVID-19

Як повідомив прем’єр-міністр Денис Шмигаль, Міністерство цифрової трансформації вже працює над розробкою спеціалізованих п’яти технологій, які допоможуть у боротьбі з COVID-19.

Очікується, що вже найближчим часом презентують систему збору інформації про інфікованих, можливість отримати електронні рецепти на ліки проти ускладнень хвороби, дистанційний напрям на ПЛР-тест та особливі QR-коди для закладів.

Зокрема, у планах уряду:

  • Цифровізація і централізація збору інформації про факти, підозри й випадки інфекційних захворювань;
  • Удосконалення мобільного застосунку «Дій вдома», з використанням автоматичних штрафів за порушення режиму самоізоляції;
  • Запуск електронного рецепта на ліки, антибіотики й розширення програми «Доступні ліки» на антибіотики, необхідні для боротьби з COVID-19;
  • Впровадження електронного напрямку на ПЛР, що дозволить відстежувати черги та не створювати їх в режимі реального часу;
  • QR-коди для публічних місць, які централізовано генерують і розміщують самі заклади. Без сканування такого коду неможливо буде відвідати жоден заклад громадського харчування чи торговельний центр. Якщо потім людина захворіла, то всім, хто був у цьому закладі разом із нею будуть приходити відповідні сповіщення.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...