Реклама

🦾 На Ukrainian Israeli Innovation Summit 2020 були презентовані українські social impact стартапи

27 жовтня відбувся Ukrainian-Israeli Innovation Summit 2020, організований командою професіоналів з України та Ізраїлю — Global Israeli Initiatives, Sigma Software і JScapital.
Čytaty latynkoju
🦾 На Ukrainian Israeli Innovation Summit 2020 були презентовані українські social impact стартапи
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🦾 На Ukrainian Israeli Innovation Summit 2020 були презентовані українські social impact стартапи
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
27 жовтня відбувся Ukrainian-Israeli Innovation Summit 2020, організований командою професіоналів з України та Ізраїлю — Global Israeli Initiatives, Sigma Software і JScapital.

Стартапи Ukrainian Israeli Innovation Summit 2020

Конференція була присвячена вивченню проблем і можливостей, викликаних пандемією COVID-19. Саміт відбувся? Відбувся Ukrainian Israeli Innovation Summit — підсумки заходу в гібридному форматі оффлайн-онлайн. Учасники, серед яких міністри, посли, а також лідери ІТ-індустрій двох країн торкнулися, серед іншого, таких важливих тем, як трансформація венчурних інвестицій, нова реальність для стартапів і переосмислення інновацій в цілому.

В рамках саміту, за підтримки Sigma Software Labs була проведена пітч-сесія українських стартапів, які розробляють соціально-орієнтовані продукти. Команди отримали можливість заявити про себе та потрапити на радари українських та ізраїльських інвесторів, серед яких Джон Медвед (OurCrowd), Йоссі Варді (DLD), JScapital, SMRK VC Fund, TA Ventures і інші.

Експертним журі для презентації були обрані наступні стартапи: A.D.A.M., Cardio.AI, Doctor Online, MindSelf, Bimedis, Qardiax Inc, UniExo, Black Snow і IOON. Експертами, які дали фідбек стали партнер венчурного фонду SMRK VC Fund Влад Тисленко та Яна Підлісна, представник Державної інноваційної фінансово-кредитної установи.

? A.D.A.M. — людські кістки на 3D-принтері

«Технологія, яка здатна змінити вигляд медицини» — так зустрічає користувача проєкт A.D.A.M. Дениса Гуракова, підприємця і венчурного інвестора з України, який сьогодні проживає в США. І дійсно, якщо команді Дениса вдасться розвинути ідею і запустити масове виробництво кісток і органів на 3D-принтерах – це стане революцією у світі медицини. Адже за останні 20 років понад 150 тисяч людей померли тільки в очікуванні трансплантації.

У найближчих планах команди — почати тестування на тваринах. Вихід на ринок запланований на весну 2022 року.

? Cardio.AI — Раннє виявлення серцево-судинних захворювань

Ідею стартапу Cardio.AI можна простежити вже в самій його назві. Це платформа, яка використовує штучний інтелект для автоматичного зчитування електрокардіограм. Продукт має в собі відразу три рішення: інструмент для клінічної діагностики, дистанційний моніторинг пацієнтів і готове ПО для цифрових медичних приладів і додатків.

??‍⚕️ Doctor Online — Турбота про пацієнтів нон-стоп

Команда Doctor Online займається підключенням лабораторій і аптек, створенням єдиних баз даних ліків і медичних карт, вивченням потреби користувачів і багатьом іншим. По суті, це комплексна система моніторингу здоров’я, яка працює 24/7. Проєкт запущений вже в 157 країнах світу на 40 мовах.

? MindSelf — тренер з медитації у вашій кишені

Стартап MindSelf розробляє застосунок для зняття стресу і підтримки психічної рівноваги. Також проєкт працює і в В2В-напрямку, допомагаючи компаніям поліпшити фокус і емоційний інтелект своїх співробітників, зменшити вплив робочого стресу і піклуватися про психічне здоров’я команди.

⚙️ Bimedis — Маркетплейс медичного обладнання

Bimedis — це платформа, орієнтована на «ринок вживаного медичного обладнання». Як говорять про себе самі засновники — це eBay для медичних працівників. Проєкт покликаний стати незамінним інструментом на ринках, що розвиваються, які не можуть дозволити собі інвестувати в нове медичне обладнання.

? Qardiax Inc — Порятунок життя водіїв

Згідно з дослідженнями, водії вантажівок з підвищеним тиском мають вдвічі більше шансів потрапити в дорожньо-транспортні пригоди. За допомогою live-моніторингу артеріального тиску та штучного інтелекту стартап допомагає попередити інфаркт і інсульт у водіїв вантажних автомобілів, запобігаючи тим самим надзвичайні ситуації на дорогах.

? UniExo — Роботизований екзоскелет

Українець Антон Головаченко розробляє екзоскелет для людей з порушеннями рухової функції. Це прототип роботизованого екзоскелета, який дає можливість людям з особливими потребами повноцінно пересуватися без сторонньої допомоги. Пристрій також допомагає збирати дані про реабілітацію.

? Black Snow — Розбавляє реальність тих, хто змушений перебувати вдома

Мобільна гра. На перший погляд, неочевидний учасник тематичної пітч-сесії. Але ігри вже давно стали невід’ємною частиною нашого життя. Близько 40% населення планети, так чи інакше, геймери. Ігри стали крос-культурним, безмежним, позачасовим явищем, яке об’єднує мільйони мільярди людей по всьому світу. І сьогодні ігри несуть більше соціального імпакт в питаннях інклюзивності та mental health, ніж ми можемо собі уявити. Особливо, в період світового карантину.

У Black Snow вам потрібно боротися з інопланетянами в доповненої реальності. Це класичний науково-фантастичний наратив про вторгнення прибульців з унікальним імерсивні кінематографічним досвідом. Користувачі можуть взаємодіяти з великомасштабної доповненою реальністю у своєму фізичному місцезнаходженні, а також віртуально подорожувати в розширеної реальності. Круто!

? IOON — санітайзер з води

Портативний прилад, який створює дезінфікуючий засіб зі звичайної води за одну секунду. IOON? В Україні вироблятимуть електронний антисептик IOON — вбиває 99% бактерій і вірусів створює нетоксичний і безалкогольний дезінфектант, безпечний для шкіри людини, домашніх тварин і навколишнього середовища. Все що потрібно — це наповнити прилад водою, включити його і розпорошити на будь-яку поверхню.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...