Реклама

😭 Браузер Brave закриває реферальну програму

Однак, не треба перейматись, браузер планує запустити нову реферальну систему вже найближчим часом.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😭 Браузер Brave закриває реферальну програму
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 😭 Браузер Brave закриває реферальну програму
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Однак, не треба перейматись, браузер планує запустити нову реферальну систему вже найближчим часом.

Реферальна програма Brave

Як повідомляють у блозі компанії, браузер Brave скасовує поточну реферальну програму для користувачів, яку запустили у лютому 2018-го року. Наразі система запрошень діятиме 23 лютого включно. Вже після 24 лютого вплати за запрошення не видаватимуть.

У компанії повідомили, що чинна реферальна система перевищила свою мету в 13 разів. Користувач міг отримати певну кількість токенів BAT за програму запрошень. Загалом браузер роздав токенів на понад $13 мільйонів.

Однак, у Brave не планують остаточно закривати програму. У компанії планують запустити систему вже на початку наступного року. Очікується, що вона буде «ще масштабнішою та амбітнішою».

Про браузер

Brave Browser — це безкоштовний браузер з відкритим вихідним кодом від Brave Software Inc., випущений у 2016 році та заснований на веб-браузері Chromium, на якому заснований Chrome від Google. Його основна мета — захистити конфіденційність користувачів шляхом видалення трекерів на веб-сайтах, включаючи рекламні оголошення. За перегляд останніх користувачі отримають винагороду у якості токенів BAT. Завантажити браузер можна за посиланням.

Brave

Читайте також: 🤑 У Канаді на Хелловін дітям безкоштовно роздавали біткоїни

Популярність

З моменту запуску кількість користувачів браузера активно зростає. У листопаді 2019 року Brave повідомив про понад 10 мільйонів активних користувачів щомісяця, а у березні 2020 року кількість збільшилася вже до 13,5 млн користувачів. У травні цього року показник досяг 15 млн — однак на цьому попит на браузер не зупинився.

Цього місяця кількість активних користувачів сервісу зросла до 20 мільйонів на місяць, а кількість щоденних користувачів — 7 мільйонів.

У порівнянні з минулим роком цей показник збільшився у 2,3 раза — у 2019 кількість користувачів становила 8,7 на місяць й 3 мільйони на день.

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...