Реклама

📈 Хешрейт біткоїна виріс на третину за два дні

Багато інвесторів вважають, що це обумовлено тим, що китайські майнери знову повернулись до роботи та почали добувати криптовалюту.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📈 Хешрейт біткоїна виріс на третину за два дні
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📈 Хешрейт біткоїна виріс на третину за два дні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Багато інвесторів вважають, що це обумовлено тим, що китайські майнери знову повернулись до роботи та почали добувати криптовалюту.

Хешрейт біткоїна

Обсяг обчислювальної потужності біткоїна, хешрейт, досяг 160 EH/s — загалом обсяг збільшився більш ніж на 30%, що означає значне коригування складності майнінгу.

Згідно з даними аналітичного сайту Coinwarz, спочатку максимальний показник становив 160 EH/s, а потім він впав до 145 EH/s, що й складає наразі середній обсяг обчислювальної потужності біткоїна.

Найбільше зниження хешрейт біткоїна відбулось наприкінці жовтня. Аналітики пояснили це зменшення закінченням сезону дощів у провінції Сичуань в Китаї. Саме в цьому місці найбільша концентрація майнерів, оскільки тут дешева електроенергія — на сезон дощів сюди приїжджають майже 80% майнерів країни. На Сичуань припадає 54% світового майнінгу біткоїну.

На думку інвестора та аналітика Джейсона Діра, відновлення обсягу обчислювальної потужності біткоїна обумовлено тим, що майнери знайшли собі нове місце, де вони можуть продовжувати добувати криптовалюту.

Нещодавно ми запустили наш новий розділ присвячений криптовалютам — Na chasi Crypto. Партнером нашого розділу є біржа Binance, разом з якою ми оголосили конкурс з бонусами на $1 000.

Акція від Na chasi Crypto

До 15 листопада перші 100 людей, які зареєструються на біржі за нашим посиланням, пройдуть верифікацію та придбають криптовалюту на $50 (~1450₴) і більше, отримають у подарунок $5 BUSD.

Підписуйтесь на нас у Telegram та Twitter.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...