Реклама

🦈 Baby Shark стало найпопулярнішим відео YouTube — 7 млрд переглядів

Вибачте, але це тепер й у вас буде грати в голові.
Čytaty latynkoju
🦈 Baby Shark стало найпопулярнішим відео YouTube — 7 млрд переглядів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🦈 Baby Shark стало найпопулярнішим відео YouTube — 7 млрд переглядів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вибачте, але це тепер й у вас буде грати в голові.

Популярність Baby Shark на YouTube

Кліп на дитячу пісню Baby Shark, знятий освітнім південнокорейським брендом Pinkfong, став найпопулярнішим відео за кількістю переглядів на YouTube.

Під час написання цієї новини загальна кількість переглядів відео складає 7,050 млрд — це навіть більше аніж у попереднього лідера, кліпа пуерто-риканського співака Луїса Фонсі на пісню Despacito.

Baby Shark — це пісня про сімейку акул. Зазвичай її виконують в дитячих таборах, а згадки про неї відомі ще з 1970-х років.

Читайте також: 🤓 Мобільний застосунок YouTube оновили — що нового

Існує багато версій пісні, однак лише цей варіант став таким популярним. Відео завантажили на сервіс ще у 2016 році, проте лише зараз воно стало таким популярним. Спочатку ролик став вірусним у Південно-Східній Азії, а потім в США і Європі.

За мотивами ролика Pinkfong випустила сувенірну продукцію і книги. З’явилось безліч каверів один з яких від Луїса Фонсі.

Втім, цю пісню використовували й не для дуже гарних цілей. Двох наглядачів з Оклахоми звинуватили в жорстокому поводженні з ув’язненими — тюремники змушували їх стоячи слухати пісню Baby Shark. Мелодія звучала на повторі протягом двох години. За версією слідства, наглядачі вирішили, що звичайних дисциплінарних заходів недостатньо, щоб виправити поведінку ув’язнених.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...