Реклама

📸 Вікіпедія проводить конкурс наукових фотографій

Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі. Для цього потрібно з 1 по 30 листопада завантажити фотографії, що документують світ науки.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
📸 Вікіпедія проводить конкурс наукових фотографій
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📸 Вікіпедія проводить конкурс наукових фотографій
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Участь у конкурсі можуть взяти всі охочі. Для цього потрібно з 1 по 30 листопада завантажити фотографії, що документують світ науки.

Вікіпедія та конкурс фотографій

З 1 по 30 листопада в українській Вікіпедії проходитиме конкурс наукових зображень 2020, приурочений до Всесвітнього дня науки в ім’я миру та розвитку, який відзначають 10 листопада.

Конкурс має на меті популяризувати наукові знання через наповнення найбільшої онлайн-енциклопедії Вікіпедії зображеннями, що ілюструють наукові процеси, явища та об’єкти.

Ми прагнемо, аби фотографії, що документують світ науки, знайшли своє місце у статтях Вікіпедії, спонукали започатковувати нові й покращувати вже існуючі статті та розкривали читачам цікавий світ науки. Важливим є й знайомство самих науковців з механізмами роботи Вікіпедії та її спільнотою через нескладне завантаження медіафайлів на Вікісховище.

Олексій Болдирєв, Член організаційного комітету Конкурсу наукових фотографій 2020

Це можуть бути зображення, що показують об’єкти та ефекти досліджень, вчених під час роботи чи їх дослідницьке обладнання у п’яти номінаціях: «Мікроскопія», «Нефотографічні зображення» (у тому числі відео), «Люди в науці», «Загальна категорія», «Живі організми».

Вільна ліцензія CC-BY-4.0

Автор зображення: Yesint, вільна ліцензія CC-BY-4.0

Фотографії учасників конкурсу мають бути зроблені ними особисто у будь-який період часу. Подати можна необмежену кількість фото.

Читайте також: 🤓 Фотопроєкт: екскурсії на ВДНГ — дізнайтесь історію та таємниці Експоцентру 

Допускаються зображення та ілюстрації зроблені комп’ютером або за допомогою комп’ютерної техніки. Кожна фотографія мусить містити опис принаймні англійською та українською мовами. Зображення повинні бути завантажені під ліцензією CC BY-SA.

Подані роботи оцінюватиме кваліфіковане журі, до складу якого входять спеціалісти із різних галузей знань. У кожній номінації буде обрано три переможці. Автори найкращих фото отримають дипломи та подарункові сертифікати інтернет-магазинів.

Детально ознайомитись з переліком умов конкурсу можна за посиланням.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...