Реклама

👽 YouTube буде банити відео про конспірологічні теорії

Відтепер YouTube приділятиме особливу увагу до відео із теоріями змови.
Čytaty latynkoju
👽 YouTube буде банити відео про конспірологічні теорії
  1. Головна
  2. Техно
  3. 👽 YouTube буде банити відео про конспірологічні теорії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Відтепер YouTube приділятиме особливу увагу до відео із теоріями змови.

YouTube проти конспірології

Як повідомляють у блозі компанії, відтепер YouTube блокуватиме відео з «дезінформацією і шкідливими теоріями змови».

Розробники пояснили, що почали боротьбу з конспірологічними теоріями майже два роки тому — вони оновили систему й тепер небажаний контент не потрапляє на очі користувачам без відповідної підписки.

YouTube зменшив перегляди каналу QAnon, який пропагує ідею, що лідери Демократичної партії та багато відомих людей є прихильниками Сатани та приховують цілу мережу сексуального рабства маленьких дітей.

За приклад взяли канал QAnon, який пропагує теорії змови в США. Вони впевнені, що лідери Демократичної партії та багато відомих людей є прихильниками Сатани та приховують цілу мережу сексуального рабства маленьких дітей, а президент Дональд Трамп намагається їх викрити.

Читайте також: 🤳🏻 Конкурент TikTok: YouTube дозволить знімати короткі відео через мобільний застосунок

У YouTube змогли зменшити кількість переглядів контенту QAnon при переході з рекомендацій на більш ніж на 80% з січня 2019 року. До того ж сервіс видалив десятки тисяч каналів, які містили погрози та закликали до насильницьких дій.

Також розробники зазначили, що вони враховуватимуть контекст, який показують у відео. Тобто контент, у якому просто освітлюють подібну тематику та немає виправдання насилля, видаляти не будуть.

Раніше ми вже писали? YouTube запускає власний інтернет-магазин — можна купляти речі через відео, як YouTube запускає власний інтернет-магазин — можна купляти речі через відео.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...