Реклама

🛍 YouTube запускає власний інтернет-магазин — можна купляти речі через відео

Компанія також тестує інтеграцію з онлайн-магазином Shopify.
Čytaty latynkoju
🛍 YouTube запускає власний інтернет-магазин — можна купляти речі через відео
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🛍 YouTube запускає власний інтернет-магазин — можна купляти речі через відео
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія також тестує інтеграцію з онлайн-магазином Shopify.

Магазин через відео на YouTube

YouTube запустив тестування функції, що дозволяє користувачам купувати товари безпосередньо з відео, про це повідомляє Bloomberg. Автори відео вже можуть додати маркування до своїх роликів для відстеження товарів. Очікується, що нова функція працюватиме спільно з інструментами аналітики Google.

Відеохостинг вже підтвердив свої плани про запуск нової функції. У YouTube очікують, що нова можливість дозволить сервісу конкурувати з іншими великими торговими платформами — Amazon та Alibaba. Однак точно невідомо, як саме проводитимуть монетизацію товарів. Наразі платформа пропонує авторам відео оформити передплату на рекламу та бере 30% комісії від прибутку.

Крім того, YouTube тестує інтеграцію з канадським розробником програмного забезпечення для онлайн і роздрібних магазинів Shopify. Тестування розпочалось наприкінці минулого року.

Навесні цього року соцмережа Facebook також запустила?️ Facebook Shops: компанія офіційно запускає e-commerce продукт — як створити онлайн-магазин у Instagram та Facebook власний сервіс з продажу — Shops.

Читайте також: 👨🏼‍💻 YouTube отримав нову функцію — відео з «розділами»

Facebook Shops

Компанія Марка Цукерберга анонсувала нову функціональність, яка покликана допомогти малому бізнесу торгувати товарами онлайн. Сервіс буде доступний як у Facebook, так і в Instagram.

У соцмережі вже можна було зробити каталог товарів, але це ще не був повноцінний магазин. Тепер, аби створити магазин у Facebook, вам потрібно зайти на сторінку свого бізнесу у соцмережі та знайти вкладку Shop.

Після створення магазину та додавання туди товарів користувачі знаходитимуть його, якщо зайдуть на вашу сторінку. Також ви зможете рекламувати його в Історіях своєї сторінки або за допомогою платного просування у Facebook.

Детально про роботу сервісу можна ознайомитись у нашому матеріалі за посиланням?️ Facebook Shops: компанія офіційно запускає e-commerce продукт — як створити онлайн-магазин у Instagram та Facebook.

Також ми вже раніше писали?? Конкурент TikTok: YouTube дозволить знімати короткі відео через мобільний застосунок, як YouTube дозволить знімати короткі відео через мобільний застосунок — конкурент TikTok.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...