Реклама

😲 Facebook вперше за 7 років оновив логотип Messenger — що нового 

Месенджер загалом отримав оновлення дизайну сервісу.
Čytaty latynkoju
😲 Facebook вперше за 7 років оновив логотип Messenger — що нового 
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😲 Facebook вперше за 7 років оновив логотип Messenger — що нового 
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Месенджер загалом отримав оновлення дизайну сервісу.

Оновлення Messenger

Messenger від Facebook вже отримав цілий перелік нових функцій — спільний перегляд відео та можливість створювати віртуальні кімнати с друзями. Відтепер месенджер матиме новий, оновлений логотип, який залишався незмінним протягом семи років.

Звичний синій логотип замінили на різнокольоровий — фіолетовий градієнт, як в Instagram. Нещодавно компанія повідомила, що вже скоро користувачі зможуть спілкуватись за допомогою Messenger одразу у двох соцмережах — Facebook та Instagram. Для цього не обов’язково мати обліковий запис на обох сервісах.

Майбутнє месенджерів вже зараз: наш новий логотип відображає перехід до майбутнього обміну повідомленнями — більш динамічний, веселий та інтегрований спосіб підтримувати зв’язок із людьми, з якими ви близькі. Ми сподіваємось, він вам сподобається так само, як і нам.

Прес-служба Facebook

У компанії підкреслюють, що це не об’єднує акаунти в соцмережах. Усі повідомлення з Messenger будуть доступні лише у програмі, так само буде й з Instagram.

Читайте також: 🤳🏻 Facebook об’єднав чати Instagram та Messenger — можна переписуватись через один застосунок

Новий дизайн

Також месенджер матиме новий дизайн. Зокрема можна буде кастомізувати зовнішній вид чатів на власний смак — обирати теми чи просто кольори для ваших чатів. Окрім того, найближчим часом обіцяють додати персоналізовані реакції на повідомлення. Просто зробіть селфі й програма зробить ваші власні емодзі з різноманітними настроями.

Більше про об’єднання платформ

Раніше компанія повідомляла, що планує об’єднати спілкування у всіх своїх платформах. Цілком імовірно, що у майбутньому буде ще й об’єднання з WhatsApp, який також належить Facebook.

Однак, месенджер має зашифровані повідомлення, тому наразі не можна повноцінно синхронізувати сервіси. Через це, наприклад, не можна перенести архів повідомлень з iOS на Android та навпаки. Тому об’єднання з WhatsApp може відбутись із затримкою.

Також ми вже раніше писали? Facebook контролюватиме авторські права на медіафайли — контроль контенту, як Facebook контролюватиме авторські права на медіафайли — контроль контенту.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...