Реклама

🎸 LEGO випустить конструктор з легендарною гітарою Fender Stratocaster. Така була у Гендрікса, Клептона та Гаррісона

На жаль, на такій гітарі не можна буде грати.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
🎸 LEGO випустить конструктор з легендарною гітарою Fender Stratocaster. Така була у Гендрікса, Клептона та Гаррісона
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎸 LEGO випустить конструктор з легендарною гітарою Fender Stratocaster. Така була у Гендрікса, Клептона та Гаррісона
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На жаль, на такій гітарі не можна буде грати.

Fender Stratocaster від LEGO

Компанія LEGO випустить набір для зборки легендарної гітари Fender Stratocaster. Фанати серії іграшок представили ідею для нового конструктору на цьогорічному конкурсі LEGO Ideas.

Це буде перший конструктор від компанії присвячений музиці.

Наразі ще точно невідомо, яка саме ціна буде у конструктора. Як зазначив менеджер з дизайну LEGO Ideas Сем Джонсон, Fender Stratocaster з’явиться у продажі вже наступного року.

Усі бачили гітару Fender Stratocaster, вона надзвичайно відома, і ми вважаємо, що було б цікаво втілити її в життя за допомогою LEGO. Музика — це порівняно нова сфера для LEGO, тому ми дуже раді розпочати щось нове.

Сем Джонсон, Менеджер з дизайну LEGO Ideas

Читайте також: 🤪 Через COVID-19 рекордно зросли продажі LEGO — збирають всіма родинами

Чим відома ця гітара

Fender Stratocaster розробили у 1954 році Лео Фендер, Джордж Фуллертон, Фредді Таварес і Білл Карсон. Вже понад 60 років гітару випускають майже без змін. Ціна на інструмент 1954-1958 років може сягати більш ніж $175 тисяч.

Гітара користувалась попитом у багатьох музикантів завдяки своїй універсальності. Її використовували в багатьох жанрах, в тому числі кантрі, рок, поп, соул, ритм-енд-блюз, блюз, джаз, панк та хеві-метал.

Багато всесвітньовідомих гітаристів обрали Fender Stratocaster у якості свого головного інструменту. Серед поціновувачів гітари Дейв Мюррей (Iron Maiden), Едді Ван Хален (Van Halen), Джимі Гендрікс, Ерік Клептон (на фото) та багато інших. 

Також ми вже раніше писали? LEGO випустить конструктор, з яким можна буде зібрати справжню приставку, як LEGO випустить конструктор, з яким можна буде зібрати справжню приставку.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...