Реклама

😎 SEGA планує зробити екранізацію за грою Yakuza

Раніше компанія робила фільм за іншою своєю культовою грою — «Їжак Сонік» про однойменного їжака за паралельного всесвіту.
Čytaty latynkoju
😎 SEGA планує зробити екранізацію за грою Yakuza
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😎 SEGA планує зробити екранізацію за грою Yakuza
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Раніше компанія робила фільм за іншою своєю культовою грою — «Їжак Сонік» про однойменного їжака за паралельного всесвіту.

Екранізація Yakuza

Як передає Variety, компанія SEGA планує виробити фільм разом зі студією 1212 Entertainment. Також у виробництві братиме участь колишнього віце-президента Netflix Еріка Бармака Wild Sheep Content.

Наразі ще точно невідомо, коли саме вийде фільм та яким буде склад акторів. Кіностудії знаходяться на стадії пошуку сценаристів та режисерів.

Yakuza стане цілком новим проєктом, в якому можна створювати правдоподібні історії зі складними героями в новому середовищі, яке може стати цілком новим для більшості глядачів. Сага про Казуму Кірю має унікальну кінематографічну привабливість — екшн, комедія, безліч сюжетних ліній та захоплююча історія відплати головного героя.

1212 Entertainment

У 2006 році вже виходив повнометражний фільм за сюжетом гри. Режисером стрічки Like a Dragon: Prologue став японський режисер Такесі Міясака. Реліз відбувся на DVD, також кіно можна було отримати у преміум версії гри на Playstation 2 в Японії.

Загалом фільм отримав схвальні відгуки від критиків. Особливо вони відзначили те, як режисер передав атмосферу гри та характер головного героя.

Читайте також: 👹 Netflix зніме серіал за грою Resident Evil

Про гру

Yakuza — це серія ігор присвячена японській мафії «Якудза» (яп. 龍 が 如, укр. «подібний драконові»). Гра вийшла ексклюзивно для PlayStation 2. Згодом її перевидали для нових поколінь консолі — PlayStation 3 та PlayStation 4. Загалом було продано більш ніж мільйон копій гри, що робить її однією з найпопулярніших відеоігор на PlayStation.

Сюжет гри базується на історії колишнього мафіозі Кадзуми Кірю, який провів 10 років у в’язниці за вбивство власного боса. Однак насправді він цього не робив — він взяв провину на себе аби захистити свого друга Акіру Нішікьо та свою дівчину Юмі Савамура.

Головний герой намагається знайти свою дівчину, яка зникла безвісти п’ять років тому. Як тільки Кадзума Кірю входить на волю вбивають голову однієї з найбільших мафій Японії, через що починається боротьба кланів Токіо.

Гра розділена на 13 окремих розділів — кожна історія складається з трьох окремих, але пов’язаних між собою частин.

Yakuza отримала позитивні відгуки від критиків. Критикам сподобався захоплюючий сюжет і персонажі, що запам’ятовуються, свобода дій, цікава бойова система і кілька жанрів в одній грі.

Також ми вже раніше писали, як гру Firewatch планують екранізувати.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...