Реклама

🌳 На ВДНГ облаштували платний вхід, де можна залишати гроші за бажанням

Безкоштовний вхід теж залишиться.
Čytaty latynkoju
uk.wikipedia.org
🌳 На ВДНГ облаштували платний вхід, де можна залишати гроші за бажанням
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🌳 На ВДНГ облаштували платний вхід, де можна залишати гроші за бажанням
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Безкоштовний вхід теж залишиться.

ВДНГ та новий вхід

Завтра на центральному вході до Експоцентру почне працювати альтернативний «Вхід до змін», за допомогою якого можна буде зробити внесок на розвиток комплексу.

Головна ідея — залучити до змін усіх небайдужих гостей Експоцентру, перетворити реконструкцію павільйонів і доброустрій комплексу на велике суспільне діло й разом покращити місце, яке вже стало знаковим не тільки для Києва, а і для всієї країни.

Якщо гості комплексу також долучаться до великої трансформації — Експоцентр почне розвиватися значно швидше, а на його території з’явиться ще більше можливостей для розвитку малого бізнесу та нові робочі місця.

Читайте також: 👨🏼‍🔬 Що покаже відвідувачам «Музей науки» після відкриття

Як це працює

Відтепер потрапити на територію ВДНГ буде можливо двома способами — безкоштовно, як і раніше, або скориставшись благодійним пропускним пунктом «Вхід до змін».

Обираючи останній — гості комплексу зможуть зробити внесок на розвиток Експоцентру. Яку саме суму сплачувати за вхід, кожен буде вирішувати особисто. На альтернативному вході розташують три турнікети з різною вартістю — 30, 60 або 100 гривень.

Пройти через один з них можна буде, розрахувавшись платіжною карткою. Усі кошти від платного входу буде автоматично перераховано до бюджету Експоцентру з цільовим призначенням.

Усі зароблені від діяльності кошти спрямовується виключно на підтримання та відновлення застарілої інфраструктури Експоцентру, ремонти, доброустрій території, догляд за лісопарковою зоною, або на погашення податкових боргів, які було накопичено комплексом з 2009 по 2015 роки. Проте ми усвідомлюємо, що на жаль, для динамічних змін на краще лише власних ресурсів нам недостатньо і пропонуємо кожному відвідувачу долучитися й допомогти нам змінювати ВДНГ на краще вже сьогодні.

Євген Мушкін, Генеральний директор Національного комплексу «Експоцентр України»

Також ми вже раніше робили фотопроєкт: екскурсії на ВДНГ — дізнайтесь історію та таємниці Експоцентру.? Фотопроєкт: екскурсії на ВДНГ — дізнайтесь історію та таємниці Експоцентру 

 

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...