Реклама

🤳🏻 Український застосунок REFACE став номер один у американському AppStore, випередивши TikTok та Netflix

Наразі програму завантажили більш ніж 27 мільйонів разів.
Čytaty latynkoju
🤳🏻 Український застосунок REFACE став номер один у американському AppStore, випередивши TikTok та Netflix
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🤳🏻 Український застосунок REFACE став номер один у американському AppStore, випередивши TikTok та Netflix
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наразі програму завантажили більш ніж 27 мільйонів разів.

Програма REFACE

AI-застосунок по заміні облич Reface посів перше місце у категорії «Розваги» та загалом став найпопулярнішою програмою в AppStore у США та ще 17 країнах, випередивши TikTok та Netflix.

За допомогою програми та свого селфі можна зробити відео, де ви співаєте із зірками на сцені та багато чого іншого. Застосунок також має попит серед відомих зірок — Snoop Dogg, Britney Spears, Dua Lipa, Miley Cyrus та John Legend оцінили програму постили відео у своєму Instagram.

Команда RefaceAI, запустила Reface цього року і спершу він називався Doublicat. Застосунок став вірусним і отримав публікації у Mashable, The Verge, Forbes, The Next Web, The Sun та інших світових виданнях.

Читайте також: 📱 Запустили мобільний застосунок Mixsport — пошук спортивних локацій, тренерів та івентів в Україні

Безпека програми

Засновники стартапу запевнили що Reface дбає про безпеку користувачів і не надає особисту інформацію третім сторонам. Програма використовує дані лише для заміни обличчя. Тобто, застосунок лише зчитує основні риси обличчя, кодує, та переносить на відео або гіфку.

Впродовж 24 годин фото, яке зробив користувач для заміни обличчя видаляють із Google Cloud платформи і воно зберігається лише локально на телефоні користувача.

Завантажити програму можна на iOS та Android.

Про команду

Cтартап RefaceAI, створений у 2011 році. Його засновниками є Роман Могильний, Олесь Петрів, Ярослав Бойко, Дмитро Швець, Іван Алцибеев, Денис Дмитренко та Кирило Сигида. Офіс розробки RefaceAI розташований у Києві.

Команда RefaceAI

Погодьтесь, круто бачити український стартап у топі на найбільш конкурентному ринку світу. Наскільки нам відомо, стартапи зі Східної Європи на зразок MSQRD і Prisma виходили в топ, але ніколи стартап з України не був №1 у США. Круто розуміти, що додаток став віральним і популярним не тільки в Америці, але і більш ніж в 100 країнах світу.

Роман Могильний, СEO ReafaceAI

Команда уже налічує 50 осіб. Зараз стартап співпрацює з бізнесами для промо продуктів, рекламних кампаній, відеоігор. Команда Reface.AI розповідає що технологію заміни облич на базі штучного інтелекту можна використовувати для кіноіндустрії, стрімінгових сервісів та у рекламі.

Також ми вже раніше писали? В Україні запустили застосунок Odrey, який розшифровує голос у текст, як в Україні запустили застосунок Odrey, який розшифровує голос у текст.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...