Реклама

📈 Компанія Innovecs увійшла в топ найбільш швидкозростаючих компаній США за версією Inc.

Міжнародна компанія з розробки програмного забезпечення Innovecs четвертий рік поспіль стала учасником престижного міжнародного рейтингу Іnc. 5000.
Čytaty latynkoju
📈 Компанія Innovecs увійшла в топ найбільш швидкозростаючих компаній США за версією Inc.
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 📈 Компанія Innovecs увійшла в топ найбільш швидкозростаючих компаній США за версією Inc.
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Міжнародна компанія з розробки програмного забезпечення Innovecs четвертий рік поспіль стала учасником престижного міжнародного рейтингу Іnc. 5000.

Рейтинг Inc. та компанія Innovecs

Видання Inc. опублікувало щорічний рейтинг «5000 найбільш швидкозростаючих компаній США». Innovecs, що має два R&D центри в Україні, потрапила в цей топ в категорії «Програмне забезпечення», зайнявши 1992 місце з показником зростання прибутку у 212% за останні три роки.

До переліку входять найбільш динамічно зростаючих компаній США за версією американського журналу для підприємців Inc. Innovecs отримала місце у першій половині рейтингу завдяки розширенню портфелю клієнтів та динамічному розвитку — за останні три роки прибуток компанії зріс на 212%.

У відборі до рейтингу Inc. 5000 можуть брати участь компанії, які засновані у США, є прибутковими, приватної форми власності, та незалежними. Мінімальний рівень прибутку у 2016 році повинен складати 100 тис. дол. США, у 2019 — 2 млн дол. США.

«Компанії цьогорічного рейтингу Inc. 5000 представляють майже всі галузі бізнесу — від охорони здоров'я та програмного забезпечення до засобів масової інформації та індустрії гостинності. «Список 2020 року доводить, що незалежно від сектору, стрімкий розвиток бізнесу базується на фундаменті завзятості та вмінні використовувати всі можливості для досягнення успіху».

Скотт Омелянук, Головний редактор Inc.
Читайте також: 📈 Forbes опублікував рейтинг найдорожчих брендів світу

До рейтингу увійшли й інші компаній, що мають українське походження або присутні в Україні. Наприклад, на 2050 місці Altexsoft — спеціалізується на розробці програмного забезпечення та консалтингу у сфері Travel. В Україні компанія має офіси в Харкові, Львові та Кременчуці.

3317 місце займає AMC Bridge — надає послуги з розробки програмного забезпечення для систем автоматизованого проєктування, конструювання та виробництва. Головний офіс компанії знаходиться у США, в Україні функціонують центри розробки у Дніпрі, Хмельницькому, Львові, Сумах та Чернівцях.

Повний список компаній, які увійшли в Inc. 5000, включаючи детальну інформацію та можливість вибірки за критеріями, можна переглянути за посиланням.

Також ми вже раніше писали? Forbes опублікував список найпопулярніших серіалів Netflix цього літа, як Forbes опублікував список найпопулярніших серіалів Netflix цього літа.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...