Реклама

😲 Forbes опублікував список найпопулярніших серіалів Netflix цього літа

Рейтинг складається з десяти найпопулярніших серіалів літнього сезону цього року.
Čytaty latynkoju
😲 Forbes опублікував список найпопулярніших серіалів Netflix цього літа
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😲 Forbes опублікував список найпопулярніших серіалів Netflix цього літа
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Рейтинг складається з десяти найпопулярніших серіалів літнього сезону цього року.

Найпопулярніші серіали Netflix від Forbes

На початку цього року стрімінговий сервіс презентував? Що українці дивляться на Netflix: рейтинг найпопулярніших шоу нову функцію — ТОП-10 серіалів на платформі. Рейтинг формується на базі переглядів від країни до країни та глобально. Нещодавно видання Forbes оприлюднило рейтинг найпопулярніших серіалів цього літнього сезону (з 20 червня по 20 вересня).

Перелік серіалів базується на балах — якщо в певний день шоу посіло перше місце за переглядами у рейтингу, воно отримує 10 балів. Якщо серіал знаходиться на другому місці — дев’ять балів, і так далі.

ТОП-10 найпопулярніших серіалів літнього сезону 2020 року виглядає так:

10. «Офіс»/The Office — 98 балів

Протягом цього року «Офіс» отримав 219 балів, однак серіал ніколи не посідав перше місце за переглядами. Шоу постійно потрапляє до переліку популярних серіалів платформи, навіть попри час «Офіс» досі має попит і залишається одним з найулюбленіших шоу серед глядачів. Однак, цей серіал не доступний для перегляду в Україні.

9. «Безсоромні»/Shameless — 111 балів

Серіал спричинив справжній фурор з часів своєї прем’єри на сервісі та й досі є одним з найпопулярніших шоу платформи. Протягом перших п’яти днів серіал був на першому місці з релізу на Netflix, інші шість днів шоу посідало друге місце. Окрім того, серіал «Безсоромні» майже потрапив до переліку найпопулярніших програм всіх часів.

8. «Аватар: Останній захисник»/Avatar: The Last Airbender — 117 балів

Протягом декількох місяців — травня та червня — шоу посідало трете місце за популярністю на стрімінговому сервісі. А наразі «Аватар: Останній захисник» є четвертим за популярністю шоу платформи цього року.

7. «Монахиня-воїн»/Warrior Nun — 137 балів 

Лише нещодавно відбулась прем’єра цього шоу — 2 липня. Однак вже за цей короткий період з анонсу серіал отримав багато схвальних відгуків. Протягом восьми днів програма посідала друге місце у рейтингу ТОП-10 сервісу, що зробило його одним з найпопулярніших шоу платформи.

6. «Орден»/The Order — 140 балів

Показ другого сезону серіалу припав з анонсами інших популярних шоу, однак навіть попри конкуренцію «Орден» протягом 13 днів знаходився на другому місці за популярністю серед глядачів.

5. Down to Earth with Zac Efron — 145 балів

Читайте також: 😲 Netflix знімає свій перший фільм в Україні

Через пандемію та умови самоізоляції шоу та різноманітні програми про туризм почали користуватись більшим попитом ніж зазвичай — одним з таких серіалів став проєкт з відомим актором Заком Ефроном, де він подорожує різними країнами.

Загалом шоу посіло друге місце в липні та наразі знаходиться на 19 місці в переліку 2020 року.

4. «Останній танець»/The Last Dance — 148 балів

Наразі «Останній танець» ще не став найпопулярнішим шоу сервісу цього літа, однак міні-серіал має на це всі шанси. Документальна програма про баскетбольну команду Chicago Bulls постійно потрапляє до щоденного переліку серіалів. Шоу посіло п’яте місце в липні і (станом на сьогодні) третє в серпні за популярністю на Netflix.

3. «Проклята»/Cursed — 149 балів

Минулого місяця щонайменше шість днів поспіль шоу знаходилось на першому місці за популярністю на сервісі. Попри прем’єру наприкінці місяця (17 липня), шоу врешті набрало 129 балів у липні та посіло четверте місце. У рейтингу 2020 року серіал наразі на 17 місці.

2. «Підлога це — лава»/Floor is Lava — 193 бали

«Підлога — це лава» — це одне з небагатьох ігрових шоу сервісу. Програма базується на однойменній грі дітей. Учасники шоу змагаються в приміщенні з перешкодами, де замість підлог штучна лава. Переможець отримає $10 тисяч та особливий трофей. Розважальний серіал отримав багато схвальних відгуків від глядачів і наразі шоу посідає 12 місце за популярністю цього року з 203 балами.

1. «Нерозгадані таємниці»/Unsolved Mysteries — 196 балів

Липень став рекордним для шоу «Нерозгадані таємниці» — протягом 12 днів з релізу серіал посідав перше місце за популярністю серед глядачів. У рейтингу цього року шоу посідає 13-е місце.

Також ми вже раніше писали? Історія Netflix. Як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети про історію Netflix — як змінити правила гри та стати головним стрімінгом планети.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...