Реклама

😲 Vodafone створила рейтинг областей України з використанням месенджерів та соціальних мереж

Кожен регіон має свій кольоровий статус — під колір значка сервісу, яким користуються найактивніше.
Čytaty latynkoju
unsplash.com
😲 Vodafone створила рейтинг областей України з використанням месенджерів та соціальних мереж
  1. Головна
  2. Суспільство
  3. 😲 Vodafone створила рейтинг областей України з використанням месенджерів та соціальних мереж
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Кожен регіон має свій кольоровий статус — під колір значка сервісу, яким користуються найактивніше.

Рейтинг Vodafone

Компанія Vodafone склала рейтинг використання месенджерів та соціальних мереж в містах і областях України в першій половині 2020 року.

У порівнянні з тогорічним рейтингом, у новому дослідженні з’явилось більше обласних центрів і невеликих міст та сіл, що свідчить про зростання обсягів користування мобільним інтернетом по всій Україні.

Статус «фіолетової» отримала Одеська область, яка за питомим об’ємом (на кожного користувача) трафіку Viber — 417 МБ/людину у місяць — обійшла Черкаську і Донецьку області. Херсонська область стала «зеленою» — тут найбільша кількість активних користувачів WhatsApp, на який тут йде 978 МБ/люд; на другому і третьому місці — Полтавська та Харківська області.

У той же час найбільший трафік месенджера Telegram — 2036 МБ/люд — створюють користувачі «блакитної» — Київської області, випереджаючи Одеську та Вінницьку. «Вишневою» областю — з найбільшою кількістю найактивніших користувачів Instagram, 6408 МБ/люд — виявилася Рівненська область, якій поступилися першістю Вінницька і Житомирська.

У «синьому» рейтингу серед найактивніших користувачів Facebook перемогу отримала Вінницька область, якій за результатом 2481 МБ/люд вдалося випередити Одеську та Київську області. Найбільш активні користувачі мережі YouTube проживають в найбільш «червоній» області — Житомирській, 8778 МБ /люд, за якою слідують Вінницька та Кіровоградська.

Читайте також: 🤔 В яких містах та селах найактивніше використовують 4G — рейтинг Київстар

У Житомирській області знаходяться і найпалкіші любителі мережі TikTok — 2390 МБ/люд, тому їй присвоєно одночасно і чорний код; на другому місці в «чорному» рейтингу знаходяться Вінницька і Рівненська області.

Шанувальники іншої молодіжної соцмережі — Likee — переважно живуть в «рожевій» Дніпропетровській області — 957 МБ/люд; друге і третє місця належать Херсонській та Харківській областях.

«Жовтою» областю, в якій спостерігався найбільший трафік додатка Snapchat, стала Волинська область, яка з показником 195 МБ/люд випередила Закарпатську та Рівненську.

Рейтинг складений за результатами оцінки середнього обсягу трафіку сервісу на кожного користувача, який мешкає в даному регіоні. Щоб максимально знизити похибку, фахівці компанії виключили населені пункти з незначною кількістю користувачів кожної соцмережі або месенджера.

Також ми вже раніше писали?‍♂️ The Last of Us Part II стала найпопулярнішою грою в PS Store, як The Last of Us Part II стала найпопулярнішою грою в PS Store.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...