Реклама

👨🏼‍🎨 У Києві відбудеться безкоштовна виставка робіт Сальвадора Далі

Виставка триватиме до 26 червня включно.
Čytaty latynkoju
👨🏼‍🎨 У Києві відбудеться безкоштовна виставка робіт Сальвадора Далі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👨🏼‍🎨 У Києві відбудеться безкоштовна виставка робіт Сальвадора Далі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Виставка триватиме до 26 червня включно.

Виставка робіт Сальвадора Далі

У цю середу, 10 червня, відбудеться відкриття виставки гравюр каталонського сюрреаліста Сальвадора Далі «Пустотливі сни Пантаґрюеля» (Les songes drolatique de Pantagruel).

Вперше в Україні організатори представлять повну не розрізнену колекцію гравюр 1973 року найлімітованішого тиражу — 50 примірників підписаних і пронумерованих особисто Далі. До того, як гравюри були оформлені у рами, вони зберігалися в спеціальній папці у вигляді середньовічної книги, яка також буде представлена на експозиції.

Читайте також: 🎬 У «Планеті кіно» назвали можливу дату відкриття кінотеатрів та фільми у прокаті після карантину

«Пустотливі сни Пантаґрюеля» — графічна серія Сальвадора Далі, у якій елементи його робіт, написаних раніше, доповнюють гравюри про людські пороки. Перша версія таких гравюр була випущена видавцем роману Рішаром Бретоном у XVI столітті.

Виставка відбудеться в галереї аукціонного дому «Золотое Сечение». Відвідати захід зможуть усі охочі, проте через стан карантину будуть певні обмеження — у залі можуть одночасно перебувати не більше 12 осіб та необхідно мати маску.

Український глядач скучив за культурними подіями, які було тимчасово призупинені через карантин. Ми раді відкрити «сезон» дійсно особливим проєктом одного зі світових геніїв Сальвадора Далі. Серія була неодноразово виставлена у культових світових галереях, а також успішно продавалася на торгах аукціонних домів Sotheby’s та Christie’s.

Михайло Василенко, Співвласник аукціонного дому «Золотое Сечение»

 

Також ми вже писали? У віденській художній галереї Альбертіна з’явився аудіогід українською мовою, як у віденській художній галереї Альбертіна з’явився аудіогід українською мовою.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...