Реклама

🎼 Eurovision Song Celebration 2020 пройде онлайн: гурт Go_A виступить у першому півфіналі

Вже сьогодні відбудеться перша трансляція пісенного конкурсу.
Čytaty latynkoju
🎼 Eurovision Song Celebration 2020 пройде онлайн: гурт Go_A виступить у першому півфіналі
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎼 Eurovision Song Celebration 2020 пройде онлайн: гурт Go_A виступить у першому півфіналі
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Вже сьогодні відбудеться перша трансляція пісенного конкурсу.

Eurovision Song Celebration 2020

Раніше повідомлялось, що через спалах вірусу COVID-19 доведеться скасувати захід, проте організатори конкурсу все ж вирішили провести його в онлайн-форматі. Всього буде два півфінали та одне головне шоу, як і раніше.

Перша трансляція відбудеться вже сьогодні. Переглянути показ можна о 22:00 на офіційному YouTube-каналі конкурсу — Eurovision Song Contest.

Читайте також: 🎶 Massive Attack виступить на фестивалі в Minecraft — конкуренція Fortnite

На шоу показуватимуть кліпи учасників на пісні, що повинні були виступати на концерті в Роттердамі. Трансляція проводитиметься згідно з результатами жеребкування концерту — усіх виконавців можна буде побачити у такому ж порядку.

Також організатори повідомили, що цього року голосування та змагання між артистами не відбудуться. Проте вони також обіцяють різні сюрпризи та конкурси. Раніше вони вже закликали глядачів записувати відео на пісні учасників шоу, а всі записи потраплять до онлайн трансляції.

Серед оголошених виконавців сьогодні можна побачити фольктронік гурт Go_A, що виступає від України. Раніше букмекери прогнозували їм зайняти 4 місце на пісенному конкурсі.

Також ми раніше писали? Платформа від Spotify: дізнайтесь, що саме зараз слухають по всьому світові про те, що саме зараз слухають по всьому світові — платформа від Spotify.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...