Реклама

🍿 Кінофестиваль фільмів для дітей відбудеться онлайн — Чілдрен кінофест 2020

Усі фільми можна буде переглянути безкоштовно.
Čytaty latynkoju
🍿 Кінофестиваль фільмів для дітей відбудеться онлайн — Чілдрен кінофест 2020
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 Кінофестиваль фільмів для дітей відбудеться онлайн — Чілдрен кінофест 2020
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Усі фільми можна буде переглянути безкоштовно.

Чілдрен кінофест 2020

Сьомий фестиваль мистецтва кіно для дітей та підлітків Чілдрен Кінофест цього року відбудеться онлайнз 29 травня по 7 червня на офіційному сайті фестивалю.

Покази конкурсної програми триватимуть протягом 7 днів, переглянути їх можна у будь-який зручний час. Фільм-ретроспектива та роботи фіналістів конкурсу дитячих короткометражних фільмів, які входять до складу позаконкурсної програми, будуть доступні для перегляду як спецподії за розкладом — протягом одного дня.

До конкурсної програми фестивалю увійдуть фільми для аудиторії віком від 4 років, відібрані командою Чілдрен Кінофесту на найбільших європейських кінооглядах для дітей та підлітків. Поза конкурсом юні глядачі продовжать знайомитися з історією кінематографа: у попередні роки ця секція представила ретроспективи першовідкривачів зі світу кіно – Чарлі Чапліна, Бастера Кітона, Лотти Райнігер, Жоржа Мельєса та братів Люм’єр. Програму фестивалю буде оголошено в середині травня.

Фільм, який стане переможцем цьогорічного Чілдрен кінофесту, обере аудиторія — після перегляду стрічок конкурсної програми глядачам буде запропоновано оцінити свої враження.

Конкурс дитячих фільмів

Вчетверте у рамках фестивалю відбудеться конкурс дитячих фільмів. Переможців визначать журі українських кінематографістів:

Глядачам показу дитячих короткометражних фільмів також запропонують проголосувати онлайн та обрати переможця в номінації «Приз глядацьких симпатій» — автори найкращого фільму у цій категорії отримають 10 000 гривень.

Четвертий конкурс дитячих фільмів, оголошений восени 2019 року, зібрав понад 220 заявок з усієї України. З них буде відібрано по 5 фіналістів у двох категоріях: від 7 до 10 та від 11 до 14 років.

Лідерами за кількістю заявок стали Київська, Харківська, Дніпропетровська та Львівська області. Фіналістів буде оголошено 19 травня.

Також ми раніше писали? Lionsgate безкоштовно транслюватиме фільми на YouTube, як Lionsgate безкоштовно транслюватиме фільми на YouTube.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...