Реклама

🍿 Lionsgate безкоштовно транслюватиме фільми на YouTube

Всього покажуть 4 найпопулярніших фільмів студії.
Čytaty latynkoju
🍿 Lionsgate безкоштовно транслюватиме фільми на YouTube
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🍿 Lionsgate безкоштовно транслюватиме фільми на YouTube
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Всього покажуть 4 найпопулярніших фільмів студії.

Фільми Lionsgate на YouTube

Студія оголосила про трансляцію своїх фільмів онлайн. Покази відбудуться вже з цієї п’ятниці, 17 квітня, по 8 травня, о 4 ранку за київським часом. Стрим буде доступний на YouTube-акаунтах Lionsgate та Fandango’s Movieclips.

Мета проєкту — допомогти працівникам кіноіндустрії, які знаходяться зараз у кризовій ситуації через спалах вірусу COVID-19. Глядачі можуть переказати гроші на підтримку в благодійний фонд Вілла Роджерса.

Ведучою трансляцій стане актриса Джеймі Лі Кертіс, котру ви могли бачити в останньому детективі Раяна Джонсона «Ножі наголо».

Джеймі Лі Кертіс

Що можна буде переглянути

17 квітня – «Голодні ігри»

Перша частина з серії фільмів за книгами американської письменниці Сюзанни Коллінз. Сага про Катніс Евердін у Дженіфер Лоуренс стала популярною у всьому світі. Антиутопічний фільм Ґері Росса вийшов у 2012 році, але й досі має дуже велику базу поціновувачів.

24 квітня — «Брудні танці»

Мелодрама 1987 року з Патрік Свейзі в головній ролі має багато визначних нагород6 серед яких можна побачити Оскар, Золотий Глобус та Греммі. Спочатку планували зробити малобюджетний фільм, але він став одним з найбільш касових в прокаті, зібравши понад $170 мільйонів за рік. Станом на 2009 рік, фільм заробив $214 мільйонів по всьому світу, ставши першим фільмом для домашнього перегляду, котрий купити півмільйона людей.

1 травня — «Ла-Ла Ленд»

Це вже інша мелодрама, але вже за участі Раяна Гослінга та Емми Стоун. Фільм став одією з найкращих стрічок за 2016 рік. На 74-й церемонії вручення Золотого Глобусу «Ла-Ла Ленд» здобув перемогу в кожній категорії на яку був номінований, отримавши загалом 7 премій. Фільм отримав 14 номінацій на премію Оскар, що стало одним з рекордів кількості номінацій. Також фільм потрапив до списку «250 найкращих фільмів за версією IMDd».

8 травня — «Джон Вік»

Бойовик-триллер з Кіану Рівзом в головній ролі отримав багато відзнак та позитивних відгуків від критиків. Сюжет полягає в історії найманого вбивці, Джона Уіка, що вже давно зав’язав зі своїм минулим, але через неприємну сутичку йому доводиться повернутись до своєї професії.

Також ми раніше писали? Apple відкриє безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів, як Apple відкриє безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...