Реклама

🏆 Ukrainian Startup Fund оголосив стартапи-переможці третього та четвертого Pitch Day

31 березня та 7 квітня у форматі дистанційної відео-конференції відбулися третій та четвертий пітчі, організовані Українським фондом стартапів.
Čytaty latynkoju
🏆 Ukrainian Startup Fund оголосив стартапи-переможці третього та четвертого Pitch Day
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🏆 Ukrainian Startup Fund оголосив стартапи-переможці третього та четвертого Pitch Day
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
31 березня та 7 квітня у форматі дистанційної відео-конференції відбулися третій та четвертий пітчі, організовані Українським фондом стартапів.

Переможці Ukrainian Startup Fund

17 стартапів презентували свої ідеї. Фонд обрав 10 найкращих проєктів та оголосив переможців на інвестиції. Основними критеріями відбору ідей стали 5 важливих пунктів:

  • Команда.
  • Ринок.
  • Технологія.
  • Продукт.
  • Стратегія.

А самі стартапи розділили на 2 категорії:

  • Стартапи на етапі pre-seed, які отримають грант на $25 000.
  • Стартапи на етапі seed, які отримають грант на $50 000.

Рre-seed стартапи

Dooozen.io

Онлайн-сервіс, покликаний звільнити від рутинної роботи та підвищити продуктивність усіх, хто активно працює з мережею LinkedIn. Дозволяє в автоматичному режимі надсилати запрошення в друзі та повідомлення, ефективно працювати із власною мережею контактів завдяки системі тегування, історії пошуку та іншим функціям. В майбутньому планується розробка системи смарт-скорингу, побудованій на основі штучного інтелекту.

Cittart

Це інноваційний маркетплейс, розроблений як мобільний застосунок. У Cittart будь-який художник або митець зможе легко розмістити свій арт-об’єкт для продажу, а покупець зможе просто оформити замовлення. Поєднання технологій інтернет магазину і динамічного оновлення стрічки в онлайн режимі дозволяє розкрити бекграунд і контекст арт-об’єкту, створити глибокий емоційний контент, залучаючи значно вищий відсоток користувачів, підвищити рівень довіри до ціноутворення.

Sprybuild

3D принтери, полімери та програмне забезпечення для промислових споживачів, що у комплексі дозволяють дешево та швидко виготовляти серійні вироби.

Skyworker

Продукт який пришвидшує найм ІТ спеціалістів в 10 разів з допомогою побудови власного технологічного ком’юніті компаній онлайн. Skyworker автоматизує побудову відносин компанії з релевантними кандидатами. Він надає компаніям пули релевантних кандидатів, покроковий гайд для зрощення їх лояльності та аналітичні рекомендації щодо розвитку ком’юніті та швидкого найму.

Caretech Human

Інноваційне IoT рішення для безперервного автоматичного моніторингу здоров’я та виявлення хвороб на самих ранніх стадіях в домашніх умоваx. В основі – унікальні сенсорні технології, що в купі з математичними алгоритмами та штучним інтелектом (AI), зробили можливим детектувати мінімальні концентрації небезпечних маркерів.

DewPocket

Перший портативний пристрій, що перетворює звичайну воду на ефективний проти 99.9% мікробів санітайзер. Будь-де та будь-коли.

Seed стартапи

FINMAP

Онлайн-сервіс для фінансового обліку в малому та мікро-бізнесі. Найпростіший спосіб зрозуміти де прибуток, на що бізнес витрачає забагато та спрогнозувати обіг коштів, щоб не потрапити в касовий розрив. Є українська версія сайту, але вона наразі не працює.

Norm

Підйомний стіл із акрилового каменю з вбудованим живленням та технологією машинного навчання для більш ефективної і здорової роботи.

FlashBeats

Мобільний застосунок для створення світлових шоу на домашніх вечірках, музичних та спортивних подій за допомогою синхронізації спалахів смартфонів учасників.

ТОВ СМАРТ-МАК

Розробка, виробництво та реалізація продуктів та сервісів для моніторингу споживання будь яких ресурсів. Пристрої для моніторингу. Хмарний сервіс для візуалізації та аналізу даних. Дає можливість споживачам зрозуміти структуру свого споживання ресурсів.

Також ми раніше вже писали? UVCA провели дослідження про інвестиції в українські стартапи за 2019 рік, як UVCA провели дослідження про інвестиції в українські стартапи за 2019 рік.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...