Реклама

😲 В Україні відкрили «Супермаркет культури»: лекції, вечірки та екскурсії

На сайті зібрані унікальні можливості для ознайомлення з мистецтвом під час карантину.
Čytaty latynkoju
😲 В Україні відкрили «Супермаркет культури»: лекції, вечірки та екскурсії
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 😲 В Україні відкрили «Супермаркет культури»: лекції, вечірки та екскурсії
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На сайті зібрані унікальні можливості для ознайомлення з мистецтвом під час карантину.

Що таке «Супермаркет культури»?

«Супермаркет культури» – це благодійний магазин, де ви можете в один клік купити виняткову можливість та підтримати культуру. Це маркетплейс, де зібрано культурних діячів та заклади мистецтва, яким потрібна підтримка.

На сайті можна придбати екскурсію по закритому музею з його директором, створення власного портрета у прямому ефірі, зустріч тет-а-тет з відомим художником та багато іншого.

Проєкт зроблено за ініціативи інституції Port.agency.

Ми знаємо, як сильно постраждав культурний сектор і хочемо допомогти організаціям, які не можуть на карантині отримувати прибуток, маючи при цьому шалені витрати. Ми впевнені, що люди захочуть повернутись до мистецьких закладів і подій, коли ми переможемо коронавірус. Тому наша платформа дозволяє зробити це навіть зараз, у часи пандемії

Катя Тейлор, Засновниця Port.agency

Що можна придбати?

На сайті можна придбати відвідування музею, який буде відкрито тільки для вас. Гроші допоможуть закладу на час карантину, а вже потім можна відвідати музей, котрий буде відкрито лише для вас.

Окрім цього, серед продуктів супермаркету будуть ті, якими можна скористатися прямо зараз, наприклад, онлайн-вечірка афтепаті, що відбудеться одразу після нагородження української кінопремії «Золота Дзиґа».

Читайте також: 🎭 Кінопремія «Золота Дзиґа» пройде в онлайн-форматі

Тут можна знайти послуги за різними цінами. Наприклад, лекції відомих діячів культури – Римми Зюбіної, Марисі Нікітюк – до яких ви можете приєднатися за невелику плату.

Наш проєкт – це мистецько-соціальний експеримент, ціллю якого є підтримка українських музеїв, культурних інституцій та діячів культури. До нас вже приєдналися Одеський художній музей, Українська кіноакадемія та Національна бібліотека імені Вернадського.

Ольга Бесхмельниціна, Авторка ідеї, кінопродюсерка

Також ми раніше писали? Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину великий гайд про 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...