Реклама

📺 Apple відкриє безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів

Компанія надала доступ до деякого контенту на своєму стримінговому сервісі на період карантину.
Čytaty latynkoju
📺 Apple відкриє безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 📺 Apple відкриє безкоштовний доступ до своїх фільмів і серіалів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Компанія надала доступ до деякого контенту на своєму стримінговому сервісі на період карантину.

Доступ до Apple TV+

З кожним днем все більше і більше ресурсів надають безкоштовний доступ до свого контенту: комікси Marvel??‍♂️ Marvel зробила безкоштовний доступ до частини своїх коміксів, курси Nikon? Nikon зробила безкоштовним онлайн-курс фотографії, атракціони Disney? Disney запустив електронну версію своїх атракціонів — тепер відвідати парк можна у себе вдома, вебінари Preply??‍? Платформа Preply запустила безкоштовні мовні вебінари для дітей, сайт про Гаррі Поттера??‍♂️ Запустили спеціальний сайт для фанатів Поттеріани на карантині — Harry Potter At Home, онлайн-курс від Prometheus??‍? Prometheus запустив безкоштовний онлайн-курс української мови та великий концерт? Біллі Айліш, Леді Ґаґа, Елтон Джон: відбудеться всесвітній концерт проти розповсюдження COVID-19 за участі Біллі Айліш, Леді Ґаґи та Елтона Джона.

Apple вирішила приєднатись до цього списку та відкрила доступ до частини своїх фільмів та серіалів на час карантину.

Що можна буде переглянути

Серіал Little America

Сюжет базується на досвіді з життя іммігрантів в США. Всього 8 різних історій, котрі поєднуються одною темою — боротьбою за місце під сонцем в новому світі. Виконавчим продюсером і сценаристом шоу став Кумейл Нанджіані, котрий також робив серіал «Кремнієва долина».

Трилер Servant

Психологічний-горор, основою котрого стала історія пор сім’ю, яка втратила свою тримісячну дитину, але ніхто не може прийняти цього і вони заводять ляльку, котра є точною копією дитини. Також у головній ролі можна побачити Руперта Ґріна, Рона з Гаррі Поттера.

Серіал For All Mankind

Основою серіалу стала альтернативна історія дослідження космосу, а саме що було б, якби в СРСР першими відправили людину на Місяць. Головну роль виконав Юель Кіннаман.

Комедія Dickinson

Dickinson — це півгодинний комедійний серіал, в якому знялася номінантка на Оскар Хейлі Штайнфельд. Сюжет серіалу базується на дослідженні поетеси Емілі Дікінсон про обмеження гендеру в суспільстві та сім’ї.

Дитяча програма Helpsters

Серіал Helpsters покликаний допомогти дітям навчитися програмуванню та ознайомитись зі світом технології. Авторами стали творці шоу «Вулиця Сезам».

Ghostwriter

Це римейк підліткового серіалу 1992 року, в якому герої намагаються звільнити літературних персонажів з книг.

Мультик Snoopy in Space

Дитячий анімаційний серіал про персонажів коміксів Чарльза Шульца.

Queen of Elephants

Документальний фільм про слонів, які знаходяться на межі вимирання. Головним персонажем стала слониха Афіна, котра веде своє стадо в пошуках води. Озвучив серіал Чіветель Еджіофор, голос котрого можна було почути у мультфільмі «Король лев».

Також ми вже раніше писали? Великий гайд: 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину великий гад про 30 застосунків, сервісів та курсів, які стали безкоштовними на час карантину.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...