Реклама

📱 Криптогаманець з українськими засновниками Trust Wallet завантажили понад 1 мільйон разів

Спеціальний застосунок для зберігання криптовалюти Trust Wallet, що розробили в Україні, завантажили понад мільйон разів на Google Play.
Čytaty latynkoju
📱 Криптогаманець з українськими засновниками Trust Wallet завантажили понад 1 мільйон разів
  1. Головна
  2. Крипто
  3. 📱 Криптогаманець з українськими засновниками Trust Wallet завантажили понад 1 мільйон разів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Спеціальний застосунок для зберігання криптовалюти Trust Wallet, що розробили в Україні, завантажили понад мільйон разів на Google Play.

Застосунок, розроблений стартапом з українськими засновниками, криптогаманець Trust Wallet, завантажили на Google Play понад 1 мільйон разів. Про це повідомляє головний розробник застосунку Віктор Радченко у своєму Twitter.

Що таке Trust Wallet?

Trust Wallet —  це повністю децентралізований мобільний застосунок та криптогаманець, що має функцію зберігання різної криптовалюти. Наразі застосунок може зберігати такі криптовалюти як: Bitcoin, Callisto, Dash, Ethereum, Litecoin, ICON, TRON, Wanchain та інші.

Застосунок може зробити резервну копію всіх ваших активів та працює з різними біржами. Окрім того Trust Wallet має спеціальний браузер Web3, що зберігає усю вашу інформацію у безпеці.

Криптогаманець доступний для Android та iOS.

Історія застосунку

У 2013 році Віктор Радченко, розробник Trust Wallet, вперше почув про таке явище як біткоїн та криптовалюти загалом. Він придбав Ethereum, коли ціна за нього складала всього $15, та почав шукати нові шляхи для зберігання та продажу криптовалют.

Одного разу йому був потрібен гаманець для Ethereum, але він не знайшов нічого, що могло б задовільнити його потреби, тому він розробив свй власний застосунок.

У той час на ринку в основному пропонувалися різні веб-рішення, котрі були настільки складні, що вам потрібна була б ступінь доктора наук в цій області, щоб навчитися цим користуватися

Віктор Радченко , Розробник Trust Wallet

Таким чином у 2017 році з’явився Trust Wallet. У грудні того ж року до команди Віктора приєднався Android-розробник Максим Распутін, з того часу застосунок почав стрімко розиватись та набирати нові оберти.

Протягом декількох місяців аудиторія користувачів Trust Wallet постійно зростала, завдяки довірі до самого застосунку. Компанія користувалась попитом і була відома своїм високим рівнем безпеки та зручним інтерфейсом.

У липні 2018 року біржа Binance придбала стартап Trust Wallet.

Застосунок став дуже важливою частиною біржі, оскільки саме на основі Trust Wallet буде запущено проєкт Binance Chain — нову система обміну криптовалют.

Раніше ми розповідали? 3 причини, чому криптовалюти — на часі про 3 причини, чому криптовалюти — на часі.

Також ми писали? Біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна, як біржа Binance представила власну картку — можна розрахуватися будь-де за допомогою біткоїна.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...