Реклама

🥊 Спортивний Netflix — стримінговий сервіс DAZN скоро запустять Україні

Британська компанія DAZN, що здійснює стримінговий показ спортивних подій з усього світу, розширює кількість країн з доступом до свого сервісу  — Україна серед них.
Čytaty latynkoju
🥊 Спортивний Netflix — стримінговий сервіс DAZN скоро запустять Україні
  1. Головна
  2. Техно
  3. 🥊 Спортивний Netflix — стримінговий сервіс DAZN скоро запустять Україні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Британська компанія DAZN, що здійснює стримінговий показ спортивних подій з усього світу, розширює кількість країн з доступом до свого сервісу  — Україна серед них.

Що таке DAZN

DAZN (вимовляється як «да зоун») це такий самий стримінговий сервіс як Netflix, але замість серіалів, шоу та фільмів на цьому ресурсі показують спортивні події. Нині DAZN пропонує величезний вибір контенту: різні футбольні ліги, єврокубки, MLB, NFL, NHL, NBA, UFC і бокс.

Сервіс заснували у Лондоні в 2016 році. Насьогодні він уже доступний у дев’яти країнах: Австрія, Бразилія, Канада, Німеччина, Італія, Японія, Іспанія, Швейцарія та США.

Вартість компанії оцінюють у 3 мільярди фунтів стерлінгів. У DAZN працює понад 2800 співробітників з 25 країн світу. Головний інвестор DAZN — Леонід Блаватник, це американський бізнесмен українського походження, він народився у Одесі. 

Глобальний запуск DAZN

Творці DAZN збираються запустити сервіс у 200 країнах світу, серед яких буде й Україна. Глобальний запуск планують на весну цього року, перед поєдинком мексиканського боксера Сауля Альвареса, який відбудеться 2 травня.

На момент запуску, компанія зосередиться саме на трансляціях боксу.

У нашому каталозі бійців чемпіпонатів — найбільш популярні атлети світу, і ми працюватимемо разом з ними, щоб показувати найбільш видовищні спортивні події ще довгі роки

Джон Скіппер, CEO DAZN

У країнах, де вже доступна платформа, присутні трансляції та записи подій у понад 20 видах спорту, а також класичні записи (легендарні матчі, поєдинки та змагання) і оригінальні передачі. Яка частина каталогу конкретно буде доступна в Україні, наразі невідомо.

Як DAZN працює

Сервіс працює за підпискою — як і Netflix. Щомісячна підписка у США коштує $9.99. Вартість підписки для України оголосять впродовж наступних тижнів.

Трансляції на платформі наживо, у записі або завантажити відео собі на телефон через спеціальний застосунок та переглядати улюблені спортивні події у будь-який час.

Доступні застосунки для iOS та Android, смарт-телевізорів (Android TV, Samsung Smart TV та інших платформ), а також ігрових консолей Xbox One та PlayStation 4.

Читайте також про те, що Uber представив? Uber представив новий застосунок для Uber Shuttle у Києві застосунок Uber Shuttle для України.

Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...