Реклама

💕 Що подарувати на День Закоханих: підбірка подарунків для коханих

Наближається День Закоханих. Якщо ви не схильні дарувати банальних різнокольорових янголяток та паперових валентинок, ми зібрали кілька ідей подарунків, що принесуть не лише радість від уваги коханої людини, а також стануть у нагоді кожного дня.
Čytaty latynkoju
💕 Що подарувати на День Закоханих: підбірка подарунків для коханих
  1. Головна
  2. Спецпроєкти
  3. 💕 Що подарувати на День Закоханих: підбірка подарунків для коханих
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Наближається День Закоханих. Якщо ви не схильні дарувати банальних різнокольорових янголяток та паперових валентинок, ми зібрали кілька ідей подарунків, що принесуть не лише радість від уваги коханої людини, а також стануть у нагоді кожного дня.

Екшн-камера

Уявіть, скільки моментів супроводжують нас протягом життя, якщо в одній лише добі 1440 хвилин. Часто у вирі подій про деякі з них ми забуваємо. Щоб запобігти цьому, подаруйте другій половинці екшн-камеру від Sony. Завдяки надійному захисту та невагомості камерою можна знімати де завгодно та коли завгодно.

До того ж, така мініатюрна камера ззовні приховує всередині оптичний стабілізатор та матрицю з підвищеною чутливістю. Це дозволяє знімати вражаючі відео у форматі Full HD за будь-яких умов.

Лише один дотик та ви назавжди збережете спогади про подорожі та яскраві моменти життя у власних фільмах.

Робот-пилосос

Якщо відповідальність за прибирання домівки лежить на вашій половинці, він або вона точно зрадіє такому подарунку на День Закоханих. Робот-пилосос — це прекрасний спосіб підтримувати чистоту у квартирі, не витрачаючи на це часу взагалі. Більшість роботів-пилососів, як от цей маленький друг від Xiaomi, мають застосунок для обох мобільних платформ і купу різних режимів, які допоможуть вам налаштувати прибирання так, як вам зручно.

Його можна придбати у мережі магазинів Фокстрот, дати йому ім’я та почати годувати обгортками від цукерок. Головне, щоб він раптом не набув самосвідомості та не почав повстання машин. Тож ми б рекомендували вам почати дякувати йому за роботу.

Шовкова хустинка

Якщо шукаєш незвичний подарунок для коханої, радимо звернути увагу на бренд шовкових хустинок Zitkani зі зображенням картин видатних світових художників.

Відтепер її щоденний лук прикрашатимуть картини таких світових геніїв, як Ван Гог чи Едґар Деґа. Усі хустинки зроблені з тонкого натурального шовку, завдяки чому завжди мають бездоганний вигляд та дуже приємні для носіння.

Крім цього, кожна хустинка має м’який мішечок для зберігання та інформацію про автора і картину, яка зображена на ній.

Рюкзак або сумка

Пропонуємо класну альтернативу для тих, хто любить дарувати свічки, кульки або валентинки — шкіряні вироби від українського бренду Bagllet. Вони не стоятимуть на полиці та не покриватимуться пилом, а зігріватимуть вас думками про кохану людину кожного дня під час носіння.

Велика кількість моделей та дизайнів дозволить обрати як мініатюрну сумку, що підкреслюватиме її сукню, так і стильний рюкзак, який личитиме до його костюму.

Також рекомендуємо звернути увагу на шкіряні гаманці та ремені від бренду. Щоб зробити подарунок на День Закоханих по-справжньому особливим, бренд надає можливість персоналізувати замовлення.

Наручний годинник

Демонструвати своє кохання краще 365 днів на рік. Втім, якщо для цього існує окреме свято, це чудова нагода подарувати щось особливе та персональне, наприклад, наручний годинник.

Найкрутіші подарунки на День Закоханих — це ті, що об’єднують закоханих. А час і кохання пов’язані максимально: потрібно не спізнюватись на побачення та фіксувати найкращі та найромантичніші моменти у ваших стосунках.

Ми обрали дві моделі — чоловічий годинник Seiko Presage Cocktail Time та жіночий Nixon Kensington. Обидва годинники можна придбати у магазині THEWATCH.

Конструктор Ugears

Відома по всьому світі українська компанія Ugears — це механічні 3D-конструктори Ugears, у яких все по-справжньому. «Локомотив з тендером» демонструє будову справжнього парового двигуна початку ХХ століття та може проїхати до 5 метрів, заворожуюче обертаючи дишлами на колесах. У моделі «Байк» реалізований справжній двоциліндровий двигун з ремінним приводом.

Водночас у моделі «Сейф» зручно зберігати таємниці, цінні речі та відмикати його за допомогою свого секретного трьохзначного коду. З «Кабріолетом мрії» ви на кілька годин відчуєте захоплення, знайоме з дитинства, коли авто, яке ви під ранок складете, поїде!

Колекція Ugears нараховує вже понад 55 моделей: від поїздів та вітрильників до бурштинової скриньки. Моделі вироблені з дерева, їх цікаво складати і спостерігати в роботі. Вони стануть оригінальною прикрасою будь-якого інтер’єру та чудовим подарунком на День Закоханих.

Dip Me!

П’ятниця, День Закоханих, ви прокинулися, солодко ніжитися у ліжку… І тут вас переривають думки, що потрібно підніматися та готувати сніданок для себе та своєї половинки. Здається, що це класно та романтично, але згадуєш, що позаду трудові будні на роботі та довгий вибір подарунків, якщо ви не скористалися нашою підбіркою.

Допоможе провести святковий ранок лише для вас двох сервіс Dip Me!, що готує сети з ідеально підібраними одна до одної легкими закусками та доставляють його просто на місце у потрібний вам час.

Спеціально для Дня Закоханих сервіс створив сет-сніданок, у склад якого входять сир у вигляді серця, свіжоспечені круасани, улюблені сирники, різноманітні солодощі та навіть яскравий букет квітів. 14 лютого Dip Me! здійснюватиме доставку з восьмої ранку.

? Читайте також про Amazon Dating — дивіться пародійний сайт? Amazon Dating — дивіться пародійний сайт, де можна замовити другу половинку з доставкою, де можна замовити другу половинку з доставкою.

Share
Написати коментар
loading...