Реклама

💕 Amazon Dating — дивіться пародійний сайт, де можна замовити другу половинку з доставкою

П'ять дизайнерів з Нью-Йорка створили сайт Amazon Dating — він пропонує познайомитися з людьми за прийнятну ціну з безкоштовною доставкою за годину. Це жарт.
Čytaty latynkoju
💕 Amazon Dating — дивіться пародійний сайт, де можна замовити другу половинку з доставкою
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 💕 Amazon Dating — дивіться пародійний сайт, де можна замовити другу половинку з доставкою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
П'ять дизайнерів з Нью-Йорка створили сайт Amazon Dating — він пропонує познайомитися з людьми за прийнятну ціну з безкоштовною доставкою за годину. Це жарт.

Що за сайт?

Amazon Dating — жартівливий сайт знайомств, який копіює інтерфейс глобальної платформи для онлайн-торгівлі Amazon.

На сайті можна побачити анкети різних людей з фото, віком, ціною, відгуками «покупців» та іншими параметрами. Наприклад, ось анкета Джеремайі:

тап на картинку, щоб побачити більше

Йому 27 років, він дружить зі всіма своїми колишніми та «приємний хлопець», за власною думкою. Його рейтинг — 2/5 зірочок, адже він «погано всотується». Відгуки завантажуються зі справжнього Amazon, з коментарів під реальними товарами.

Знайомство з доставкою коштує $79.99. Можливе повернення «товару».

А що там ще є

На сайті є розділ Your Last Relationship («Ваші останні стосунки»), який веде на кліп Брітні Спірс — Toxic на ютубі.

А в розділі Help («Допомога») міститься посилання на статтю How To Unhook a Bra («Як розстебнути ліфчик»). Рекомендуємо дослідити весь сайт, там багато класних відсилань та неочевидних жартів.

І навіщо це все

Керівниця проєкту, режисерка та художниця Ені Акопян, у своєму твіттері зазначила, що на створення Amazon Dating її з друзями, дизайнерами Сюзі Шин, Морґан Ґрюєр та Паскалем Де Сілва і Джейкобом Біхані з Thinko, її надихнули сучасні застосунки для знайомств на кшталт Tinder.

І дійсно, хоча Amazon Dating і був створений як веселий жарт, напис Best Seller на профілі живої людини наштовхує на думки про те, наскільки дистопічним світ стає під впливом технологій.

Чи є сайт реальним способом познайомитися?

Ні. Так само, напевно, важливо зазначити, що він жодним чином не пов’язаний з реальним Amazon. Проте, ви можете завести власний профіль на сайті. Для цього вам потрібно заповнити анкету, після чого творці Amazon Dating обіцяють сконтактувати з вами, якщо ваш профіль підійде для публікації.

Спробуйте також User Inyerface? Спробуйте User Inyerface — симулятор найгіршого можливого інтерфейсу — симулятор найгіршого інтерфейсу з можливих.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...