Реклама

🐺 Netflix запустив інтерактивний сайт за всесвітом серіалу «Відьмак»

Новий сайт від Netflix не тільки допомагає зрозуміти, коли і що відбувалося з персонажами в певних епізодах серіалу «Відьмак», але також надає додаткову інформацію про події, що не були показані.
Čytaty latynkoju
🐺 Netflix запустив інтерактивний сайт за всесвітом серіалу «Відьмак»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🐺 Netflix запустив інтерактивний сайт за всесвітом серіалу «Відьмак»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Новий сайт від Netflix не тільки допомагає зрозуміти, коли і що відбувалося з персонажами в певних епізодах серіалу «Відьмак», але також надає додаткову інформацію про події, що не були показані.

Стримінговий сервіс Netflix запустив сайт з інтерактивною картою всесвіту «Відьмака». Серіал критикували за те, що в рамках одного епізоду події стосуються зовсім різних часових проміжків.

Що відомо

Новий сайт від Netflix не тільки допомагає зрозуміти, коли і що відбувалося з персонажами в певних епізодах, але також надає додаткову інформацію про події, що не були показані.

netflix

Починається хронологія з Кон’юнкції Сфер — події, через які у світ «Відьмака» потрапили люди і монстри. На сайті також зазначені дати народження головних і другорядних героїв. Завдяки цьому фанати серіалу дізналися, що Ґеральту на момент фіналу першого сезону 103 роки, Йеннефер 71 рік, а Цірі 13 років.

Прем’єра «Відьмака» на Netflix відбулася 20 грудня 2019 року. Точна дата релізу другого сезону поки невідома, але вихід запланований на 2021 рік.

Відьмак

Про серіал

Анджей Сапковський створив цикл «Відьмак» у 1986 році. Дія відбувається в уявному світі, що нагадує середньовічну Європу, де, крім людей, існують інші раси, як-то ельфи чи краснолюди, а також страшні чудовиська і магія. У циклі розповідається про пригоди відьмака, мисливця на монстрів, Ґеральта — одного з останніх представників цього ордену, який намагається не втручатися в політичні конфлікти. Врешті, у намаганнях захистити Цірі, він також опиняється втягнутим у велике протистояння північних держав великій південній імперії.

Серія містить численні посилання на нашу реальність та проблеми, що з ними стикається сучасне суспільство: расизмом, гомофобією, корупцією, бюрократією тощо, а також чорним гумором і сатирою. Враховуючи, що автор надихався в роботі середньовічною та сучасною Польщею, що є близькою до нас країною, книги заслужили любов українських поціновувачів фентезі.

Слухайте також україномовний кавер? Слухайте україномовний кавер на відому пісню зі серіалу «Відьмак» на відому пісню зі серіалу «Відьмак».

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...