Реклама

🚗 У Києві планують підвищити вартість паркування у центрі та обмежити його час

КМДА планує збільшити вартість паркування у центрі міста приблизно у 10 разів
Čytaty latynkoju
🚗 У Києві планують підвищити вартість паркування у центрі та обмежити його час
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🚗 У Києві планують підвищити вартість паркування у центрі та обмежити його час
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
КМДА планує збільшити вартість паркування у центрі міста приблизно у 10 разів

За даними КМДА, кількість автомобілів у місті збільшилася на 15% у порівнянні з 2018 роком. Це призвело до недостатньої кількості паркувальних місць. Щоб покращити ситуацію, КМДА планує збільшити вартість паркування у центрі міста приблизно у 10 разів.

Про це виданню «Сегодня» розповів Дмитро Рахматуллін, начальник інспекції з паркування та заступник директора департаменту транспортної інфраструктури КМДА.

Що відомо

Столична влада не планує збільшувати кількість паркувальних місць, бо це сприятиме збільшенню кількості авто в місті та погіршення екологічної ситуації у місті.

Яка запланована вартість

За словами Рахматулліна, наразі вартість паркувального місця у Києві становить – від 5 до 10 гривень за годину залежно від паркувальної зони. Такі тарифи діють протягом кількох років, тому КМДА прагне їх змінити.

Суттєво має бути збільшений тариф у центральній частині міста — як мінімум до 50 грн/год. Також повинні бути збільшені штрафи. Це стане додатковим стимулом для людей шукати вільні місця на паркуванні або залишати авто біля метро і користуватися громадським транспортом

Дмитро Рахматуллін

До того ж КМДА хоче ввести обмеження за кількістю допустимих годин паркування залежно від зони, наприклад, тільки на 2-3 години в центрі.

Читайте також на нашому сайті колонку Дмитра Рахматулліна — «Навести лад на київських вулицях? Навести лад на київських вулицях — навіщо потрібна Інспекція з паркування — навіщо потрібна Інспекція з паркування».

Нагадаємо, що зарядні станції Tesla Supercharger з’являться? Зарядні станції Tesla Supercharger з’являться в Україні у першому кварталі 2020 року в Україні у першому кварталі 2020 року.

? Читайте Na chasi у Facebook і Twitter, підписуйтесь на канал у Telegram.

Share
Написати коментар
loading...