Реклама

😈 Blizzard анонсувала Diablo IV. Дивіться два трейлери

Культова серія відеоігор Diablo отримає довгоочікуване продовження. Попередня гра в серії Diablo 3 вийшла у 2012 року.
Čytaty latynkoju
😈 Blizzard анонсувала Diablo IV. Дивіться два трейлери
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😈 Blizzard анонсувала Diablo IV. Дивіться два трейлери
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Культова серія відеоігор Diablo отримає довгоочікуване продовження. Попередня гра в серії Diablo 3 вийшла у 2012 року.

Що таке Diablo IV

Diablo — це культова серія відеоігор, яку розробляє компанія Blizzard з 1996 року. Сюжет всіх частин Diablo відбувається у доволі похмурому світі, а події обертаються навколо боротьби Небес та Пекла, яка відбувається у світі людей Санктуарії. Гра наповнена відсиланнями до біблійних персонажів та сюжетів.

Гравець виступає у ролі героя, який подорожує світом, винищує монстрів, збирає скарби та допомагає жителям Санктуарія перемогти лордів темряви. Гра стала культовою завдяки дуже захоплюючому ігровому процесу. Хоча сюжет гри лінійний та незмінний незалежно від дій гравця, люди перепроходили Diablo знову й знову, бо у грі величезне різноманіття речей, які можна знайти або створити, та монстрів, яких можна перемагати.

Продовження серії Diablo гравці очікують вже сім років, адже попередня частина вийшла аж у 2012.

Сюжетний трейлер Diablo IV

Події четвертої частини розгорнуться за багато років після Diablo III. Мільйони життів віддано на вівтар війни між Небесами та Пеклом, і жодна зі сторін не змогла одержати перемогу. У цей момент до життя повертається легендарне ім’я.

Геймплейний трейлер

Blizzard обіцяють повернути серію до її «темного коріння». Анонсовано повернення трьох класів персонажів — Варвар, Чародійка та Друїд. Завдяки новому рушію, за словами Blizzard, у серії вперше з’явиться безшовний світ — гравці подорожуватимуть світом без екранів завантаження. Крім цього, обіцяють круті анімації, більше крові та жорстокості. Дивіться трейлер, щоб побачити все на власні очі.

Дату релізу гри не оголосили, але вже відомо, що Diablo IV вийде на ПК, PS4 та Xbox One. Досить імовірно, що завітає й на нове покоління консолей, яке очікується восени 2020 року.

Дивіться також трейлер Death Stranding? Death Stranding — нове відео та дата виходу найбільш очікуваної відеогри від Хідео Кодзіми від Хідео Кодзіми, яка вийде вже за тиждень.

Share
Написати коментар
loading...