Реклама

👽 Death Stranding — нове відео та дата виходу найбільш очікуваної відеогри від Хідео Кодзіми

Дивіться новий трейлер Death Stranding — відеогри від легендарного японського розробника та автора серії Metal Gear Solid Хідео Кодзіми. Вона вийде 8 листопада 2019 року ексклюзивно на Sony Playstation 4.
Čytaty latynkoju
👽 Death Stranding — нове відео та дата виходу найбільш очікуваної відеогри від Хідео Кодзіми
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 👽 Death Stranding — нове відео та дата виходу найбільш очікуваної відеогри від Хідео Кодзіми
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Дивіться новий трейлер Death Stranding — відеогри від легендарного японського розробника та автора серії Metal Gear Solid Хідео Кодзіми. Вона вийде 8 листопада 2019 року ексклюзивно на Sony Playstation 4.

? Трейлер Death Stranding

У головних ролях — Мадс Міккельсен, Норман Рідус, Гільєрмо Дель Торо та Леа Сейду. Сюжет гри обертається навколо ідеї розділеного суспільства. Світ пережив серію містичних вибухів, після яких планетою почали розповзатися невідомі істоти. Люди побудували стіни між містами, щоб боронитися від небезпеки, але те, що мало б стати захистом від знищення, обернулося не меншою катастрофою через втрату людських зв’язків. Завдання головних героєв — побудувати мости та відновити єдність людства.

Саундтреком трейлеру став легендарний хіт гурту Apocalyptica — Path 2000 року.

? Геймплей

Death Stranding — це екшн від третьої особи у відкритому світі. Гравцю доведеться вжитися у роль дослідника в полі (Норман Рідус), який, імовірно, шукає причину тих самих вибухів, як їх побороти та торує шлях, що відновить зв’язки між містами. Чому ймовірно — бо, і це типово для ігор Кодзіми, насправді який саме ігровий процес очікує нас у підсумку, не дуже зрозуміло навіть із кількох відео.

У трейлері можна побачити, що у героя Рідуса буде кілька цікавих інструментів — як-то великий пакунок на плечах (що вже стало приводом для створення мемів), дуже довга драбина для подолання скелястих пагорбів, щось типу стильного радара, а також дитинча у капсулі, з яким він буде спілкуватися.

Також, як і в попередніх іграх Кодзіми, Death Stranding матиме елементи «стелсу» — можна буде ховатися від ворогів у траві. Втім, постояти за себе герой Рідуса також зможе — доступний і рукопашний бій, і різного роду вогнепальна зброя.

? Інші трейлери

Перший тізер Death Stranding показали у 2016 році.

Далі послідувало ще кілька відео, що показували щороку на найбільшому глобальному заході, присвяченому відеоіграм — виставці E3 у Лос-Анджелесі.

?‍? Хто такий Хідео Кодзіма

Японський геймдизайнер та засновник студії розробки відеоігор Kojima Productions. Найбільш відомий за легендарною серією ігор Metal Gear Solid, остання частина якої вийшла у 2015 році. Серія MGS розповідає про спецагента Соліда Снейка, який має непомітно проникати на різні військові об’єкти.

Ігри Хідео Кодзіми завжди відрізняються високим рівнем постановки та вражаючою кінематографічністю, тому його дуже часто називають «режисером у світі відеоігор».

Раніше ми писали про те, що Metro: Exodus отримає? Для Metro: Exodus випустять два сюжетні доповнення: подробиці два сюжетні доповнення.

Share
Написати коментар
loading...