Реклама

😻 День емодзі: Apple представила понад 50 нових смайликів

Apple додала емодзі, що позначають людей з інвалідністю. Список зображень тварин поповнять фламінго і орангутанг, а їжі – вафлі, часник, масло і фалафель.
Čytaty latynkoju
Pixabay
😻 День емодзі: Apple представила понад 50 нових смайликів
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😻 День емодзі: Apple представила понад 50 нових смайликів
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Apple додала емодзі, що позначають людей з інвалідністю. Список зображень тварин поповнять фламінго і орангутанг, а їжі – вафлі, часник, масло і фалафель.

Apple представила кілька нових смайликів, які покликані підкреслити різноманітність суспільства. Вони будуть доступні користувачам вже цієї осені.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---емоції#змозі#моді#модні#Лодзі#морзі#Елоїзі#Смодні#елодеї#емфазі#еподі#немодні#немозі#хемозі---#---емодзі' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-464:6' srcset=емодзі” width=”499″ height=”499″>

Наприклад, з’явилися емодзі, що позначають людей з інвалідністю. Серед них – зображення людей на інвалідному візку, милицях та зі слуховим апаратом, собаки-поводиря і біонічних кінцівок.

<span data-soloveiko_check='MORFOLOGIK_RULE_UK_UA---#---undefined---#---Знайдено ймовірну орфографічну помилку---#---емоції#змозі#моді#модні#Лодзі#морзі#Елоїзі#Смодні#елодеї#емфазі#еподі#немодні#немозі#хемозі---#---емодзі' class='soloveiko-hidden-spell-error' id='soloveiko-893:6' srcset=емодзі” width=”500″ height=”500″>

Також у список іконок додадуть варіації зі всіма кольорами шкіри для емодзі «Триматися за руки» – всього 75 зображень. Список зображень тварин поповнять фламінго, скунс, лінивець та орангутанг, а їжі – вафлі, часник, масло і фалафель.

apple

В Apple відзначили, що нові смайлики не охоплюють всіх форм інвалідності, але назвали їх відправною точкою для кращої демонстрації розмаїття світу серед смайликів.

apple

Нові зображення компанія представила в рамках Всесвітнього дня емодзі. Його неофіційно відзначають 17 липня – ця дата «встановлена» на смайлику, що позначає календар.

Дивіться також архів маркетингових матеріалів Apple? Архів маркетингових матеріалів Apple за понад 40 років – дивіться за понад 40 років.

Share
Написати коментар
loading...