Реклама

🎨 OFFF — вперше у Києві: як потрапити на фестиваль дизайну

Найбільший європейський фестиваль креативності та пост-діджитал культури завітає до столиці України. Кому це буде цікаво, хто виступить та як потрапити на OFFF, читайте детально.
Čytaty latynkoju
🎨 OFFF — вперше у Києві: як потрапити на фестиваль дизайну
  1. Головна
  2. Бізнес
  3. 🎨 OFFF — вперше у Києві: як потрапити на фестиваль дизайну
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Найбільший європейський фестиваль креативності та пост-діджитал культури завітає до столиці України. Кому це буде цікаво, хто виступить та як потрапити на OFFF, читайте детально.

ДеLightfield Productions, вул. Польова, 21, Київ

Коли: 13-14 вересня

Скільки: $160 якщо встигнете до 31 липня або $180 після, придбати можна на сайті події.

Хто виступить

  • Joshua Davis (NY, USA) — відомий американський дизайнер, техногік та медіахудожник. Володар світових нагород, Джошуа винайшов повністю новий підхід до створення дизайну. Відомий своєю експериментальною генеративною графікою, приголомшливими аудіовізуальними роботами та алгоритмічними анімаціями.
  • The Mill (London, England) — студія креативного контенту і VFX, створює візуальні ефекти, анімацію, відео-ролики, дизайн та захоплюючі діджитал проекти. Ви могли бачити роботи студії для Nike, Calvin Klein, Valentino, Samsung, Nissan, Lexus та багатьох брендів зі світовим іменем. Від студії виступатиме Will MacNeil — CG Design Director в The Mill, режисер, аніматор і цифровий художник.
  • Ricardo Gonzalez (NY, USA) називають маестро шрифта. Художник, дизайнер і каліграф створює неймовірні масштабні типографічні мурали. Серед клієнтів Рікардо: Apple, Nike, Mercedes Benz, Google, Microsoft, Pepsi, AirBnB, Toyota, Vice та багато інших.
  • B-Reel (NY, USA) — креативне агентство, що змінило рекламну індустрію. Команда сторітеллерів та технологів, які разом винаходять нові шляхи поєднання брендів та аудиторії. Офіси у Стокгольмі, Лондоні, Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Барселоні. Від B-Reel приїдуть Zack McDonald — креативний директор, який працює над рекламою, фільмами і виставками з кращими агенціями світу та Oscar Erlandsson — стратегічний директор B-Reel.
  • Paloma Rincon (Madrid, Spain) — фотографиня родом із Мексики створює вигадливі візуальні роботи на перетині фотографії, скульптури, дизайну та ілюстрації. Відома своїм винахідливим підходом до зображення: у результаті створює цілий світ, де форми, текстури, матеріали, світло і кольори об’єднуються у гармонії.

Що це за фестиваль

Перший OFFF відбувся у Барселоні у 2001 році за ініціативи художника Гектора Айюсо і швидко набрав популярності та впливовості. Фестиваль збирає разом найцікавіших інноваційних медіа-художників, дизайнерів, саунд-дизайнерів та моушн-дизайнерів. На OFFF виступають зірки індустрії: Stefan Sagmeister, Erik Spiekermann, Paula Scher, Neville Brody, Joshua Davis, John Maeda, Ash Throp та багато інших.

Крім Барселони OFFF проходить у Відні, Лондоні, Нью-Йорку та Тель-Авіві. Цього року до цього списку приєднається й Київ.

Кому йти

  • дизайнерам та арт-директорам
  • медіа-художникам та саунд-дизайнерам
  • креаторам у рекламних агентствах
  • власникам дизайн-студій
  • тим, хто працює у сфері візуальних комунікацій
  • студентам напрямів графічного дизайну та ілюстрації
  • усім, кого цікавить майбутнє діджиталу

Організують подію школа Projector, фотосток Depositphotos та студія Lightfield.Productions.

Читайте також як вигадати ідеї та не втратити креативність? Як вигадати ідеї та не втратити креативність – поради від Banda з конференції «НЕКАКТУС».

Share
Написати коментар
loading...