Реклама

😻 В оновленні Telegram додали підтримку анімованих стікерів — вони класні

Також додали нові засоби форматування тексту — перекреслений та підкреслений текст.
Čytaty latynkoju
Telegram
😻 В оновленні Telegram додали підтримку анімованих стікерів — вони класні
  1. Головна
  2. Техно
  3. 😻 В оновленні Telegram додали підтримку анімованих стікерів — вони класні
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Також додали нові засоби форматування тексту — перекреслений та підкреслений текст.

Розробники зазначають, що вперше стікери з’явилися в Telegram у січні 2015 року, і набули надзвичайної популярності. Формат телеграм-стікерів підтримують додатки загальною авдиторією до 2 мільярдів людей.

Анімовані стікери Telegram

За словами розробників, новий формат анімованих стікерів має кращу якість за менших розмірів зображення. Цілий анімований стікерпак займає всього 20-30 кілобайт місця. При цьому, анімація програється з частотою 60 кадрів в секунду — це означає, що вона дуже плавна і красива.

Створити може хто завгодно

Як і звичайні, анімовані стікери також можна створити самому за умови наявності відповідних вмінь. Формат повністю відкритий для сторонніх розробників, тож очікуємо багато крутих наборів — не завжди пристойних. Але ж за це ми й любимо Телеграм, еге ж?

Де взяти

Анімовані стікери для Telegram вже доступні всім, хто оновить додаток на будь-якій платформі. Кілька стандартних наборів вже чекають вас у каталозі стікерів, і ось як вони виглядають:

Нагадаємо, раніше в Телеграмі з’явилися? Telegram запустив геочати та дозволив додавати контакти без номеру телефону геочати та підтримка команд Siri.

Share
Написати коментар
loading...