Реклама

🛍️ Бессарабський ринок відмовиться від пластику та поліетилену

Замість пластикових коробок та поліетиленових пакетів, Бессарабський ринок буде пропонувати екоупаковку з паперу.
Čytaty latynkoju
🛍️ Бессарабський ринок відмовиться від пластику та поліетилену
  1. Головна
  2. Місто
  3. 🛍️ Бессарабський ринок відмовиться від пластику та поліетилену
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Замість пластикових коробок та поліетиленових пакетів, Бессарабський ринок буде пропонувати екоупаковку з паперу.

У рамках екологічної ініціативи один з найвідоміших столичних ринків вирішив відмовитися від пластику, повідомляє Бессарабський ринок у Facebook.

Що буде замість пластику

Натомість будуть використовувати нове упакування з паперових пакетів. Для м’яса та риби розробила пакети та невеликі коробки з підпергаменту, який не пропускає жир, вологу та запах.

Бессарабський ринок

Нагадаємо, наразі у Верховній Раді зареєстровано кілька законопроєктів про обмеження використання пластику, але всі вони не ухвалені. Тому заборонити користуватися поліетиленовими пакетами не можливо.

Ставлення продавців

Щоб залучити продавців підтримати ініціативу, першу партію брендованих пакетів і тари роздали безкоштовно. Це дасть можливість спробувати, звикнути та визначитися з найбільш зручним видом пакування. Згодом нове пакування можна буде замовляти у КП «Бессарабський ринок» або купувати в іншому місці.

пластик

Хмарочос/Вероніка Луцька

Також є стакани та коробки для овочів, ягід, фруктів, молочних продуктів. Усе пакування розроблено у екостилі з логотипами та надписами, які показують, де саме були придбані продукти харчування.

За словами продавців ринку, багато покупців наразі піклуються про екологічну ситуацію та приходять на ринок із власною тарою.

Нагадаємо, Бессарабський ринок запустивОвочі за Bitcoin: Бессарабський ринок запустив розрахунки криптовалютою розрахунки криптовалютою.

Share
Написати коментар
loading...