Реклама

Овочі за Bitcoin: Бессарабський ринок запустив розрахунки криптовалютою

На Бессарабському ринку відтепер можна розраховуватися криптовалютою, повідомили представники цього підприємства
Čytaty latynkoju
Овочі за Bitcoin: Бессарабський ринок запустив розрахунки криптовалютою
  1. Головна
  2. Крипто
  3. Овочі за Bitcoin: Бессарабський ринок запустив розрахунки криптовалютою
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На Бессарабському ринку відтепер можна розраховуватися криптовалютою, повідомили представники цього підприємства

Відтепер на Бессарабському ринку з’явився ще один спосіб заплатити за придбані продукти — за допомогою криптовалюти. Як повідомляють представники ринку на своїй сторінці у Facebook, запровадити таку послугу вдалося завдяки платіжній системі для криптовалют Paytomat. Вона підтримує більшість популярних криптовалют Bitcoin, Bitcoin Cash, Bitcoin Gold, EOS, NANO, WAVES, Dash, Litecoin, NEM, Ethereum.

Як купувати товари на столичному ринку за Bitcoin та інші цифрові валюти

За словами директора КП «Бессарабський ринок» Миколи Ковальчука, зазначений розрахунок дозволить запропонувати покупцям новий досвід та привабити нову аудиторію крипто-ентузіастів, адже підвищення лояльності споживачів – шлях до росту продажів. Також він підкреслив, що Бессарабський ринок є визначною пам’яткою столиці, яку відвідують іноземні туристи, для яких сплачувати у такий спосіб звично та зручно.

Розрахуватись криптовалютою на Бессарабському ринку можна за допомогою QR-коду.

Відбувається це так: на торговому місці встановлена брендована Paytomat табличка з єдиним QR-кодом. Покупець за допомогою свого криптовалютного гаманця (встановленого на смартфоні) сканує QR-код. Далі після сканування з’являється сторінка формування рахунка в криптовалюті, де вводиться озвучена ціна в гривні. Наступний крок — слід обрати вид криптовалюти для оплати. Потім програма показує адресу криптовалютного гаманця продавця — і здійснюється оплата. Фінальний крок: продавець отримує повідомлення про надходження коштів у гривні.

Бессарабський ринок став першим, на якому можна придбати товар за криптовалюту, кажуть представники підприємства. Зараз у такому експериментальному форматі працює одне торгове місце — овочева ятка. Наступним має стати веганське кафе вуличної їжі Green 13. Якщо на такий вид оплати буде попит, керівництво ринку готове сприяти поширенню цієї технології оплати.

Овочі за Bitcoin: Бессарабський ринок у Києві запустив розрахунки криптовалютою

Нагадаємо, раніше ми інформувалиВ Україні запустили інфоплатформу про криптовалюти про запуск мультимовного агрегатора новин про крипторинки від українських розробників.

Share
Написати коментар
loading...