Реклама

🎮 Opera GX – Opera розробила перший у світі «геймерський браузер»

Користувачі Opera GX зможуть впливати на подальший розвиток функціональності, завдяки вбудованій в браузер формі зворотного зв'язку.
Čytaty latynkoju
Opera
🎮 Opera GX – Opera розробила перший у світі «геймерський браузер»
  1. Головна
  2. Ігри
  3. 🎮 Opera GX – Opera розробила перший у світі «геймерський браузер»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Користувачі Opera GX зможуть впливати на подальший розвиток функціональності, завдяки вбудованій в браузер формі зворотного зв'язку.

Компанія Opera розробила перший у світі «ігровий браузер» Opera GX, який дозволить геймерам контролювати роботу процесора та споживання пам’яті.

Opera GX

За даними компанії, наразі понад 1,2 млрд людей грають у комп’ютерні ігри на комп’ютерах та ноутбуках. Саме для них Opera представила браузер та відкрила доступ до Opera GX для Windows. Офіційний вихід нового браузера відбудеться пізніше в цьому році.

Що нового

Панель управління GX Control – це нова функція, яка дозволяє визначити обсяг процесора або оперативної пам’яті для використання браузеру. Opera GX буде працювати в межах заданих обмежень. Таким чином геймер триматиме управління під своїм контролем.

Opera GX

Ще однією корисною функцією є інтеграція Twitch в Opera GX. Користувачі зможуть заходити у свої акаунти Twitch на бічній панелі браузера та отримувати повідомлення кожного разу, коли стрімер, на якого вони підписані, виходить у прямий ефір.

На стартовій сторінці браузера також розташовані посилання швидкого доступу до популярних геймерським ресурсів: Discord, YouTube та Reddit. Opera також створила розділ GX Corner, у якому будуть зібрані новини зі світу геймінгу, а також актуальні онлайн-пропозиції для геймерів та інформація про цікаві релізи.

Opera GX

Дизайн та підсвітка

При кожному старті або оновленні Opera GX користувача зустрінуть звукові та анімаційні ефекти.

Браузер отримав дизайн з темними та червоними елементами. Користувачі можуть обрати один з десяти запропонованих кольорів підсвітки або підібрати свій унікальний колір з 16 млн варіантів в розширеній функції вибору кольору.

Opera GX

Також додана інтеграція з Razer Chroma, завдяки чому клавіатура, мишка та інші елементи Razer Chroma мінятимуть колір підсвітки в залежності від обраного кольору в браузері.

В Opera GX також є функція виносу відео, яка дозволяє від’єднувати відео з веб-сайту, на якому воно програється, та дивитися це відео, перебуваючи на іншому сайті.

Opera GX

Впливати на функції

Ранній доступ до рівня 1 Opera GX для Windows вже відкрився.

Користувачі зможуть впливати на подальший розвиток функціоналу, завдяки вбудованій в браузер формі зворотного зв’язку. У ній можна буде оцінювати за шкалою від одного до п’яти ту чи іншу функцію.

Читайте також про те, що представив? Microsoft на E3 2019: новий Xbox, Cyberpunk 2077 з Кіану Рівзом та гра від творця «Гри престолів» Microsoft на ігровій виставці EZ 2019.

Share
Написати коментар
loading...