Реклама

🎮 Microsoft на E3 2019: новий Xbox, Cyberpunk 2077 з Кіану Рівзом та гра від творця «Гри престолів»

На головній ігровій виставці року E3 2019 відбулася прес-конференція Microsoft. Компанія розповіла подробиці про майбутню консоль Xbox та показала нові ігри.
Čytaty latynkoju
🎮 Microsoft на E3 2019: новий Xbox, Cyberpunk 2077 з Кіану Рівзом та гра від творця «Гри престолів»
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎮 Microsoft на E3 2019: новий Xbox, Cyberpunk 2077 з Кіану Рівзом та гра від творця «Гри престолів»
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
На головній ігровій виставці року E3 2019 відбулася прес-конференція Microsoft. Компанія розповіла подробиці про майбутню консоль Xbox та показала нові ігри.

Xbox – Project Scarlett

Microsoft на E3 2019 представила нову консоль, яка вийде наприкінці 2020 року та отримає процесор на базі AMD Zen 2, оперативну пам’ять формату GDDR6. Новий Xbox буде підтримувати до 120 кадрів в секунду. Також інженери встановлять SSD нового покоління.

ez 2019

Розробники оголосили, що наступна консоль Microsoft буде в чотири рази потужніша за Xbox One X. Першими іграми повинні стати Bleeding Edge від Ninja Theory, Gears 5, а також Halo Infinite.

Xbox Game Pass

Xbox Game Pass відтепер працює на PC (до цього вона була доступна тільки на консолях Xbox). Сервіс дозволяє не купувати ігри, а отримувати доступ до них за фіксовану плату за місяць. Наразі передплатити за перший місяць можна за $1 (стандартна ціна – $5). Поки доступні 104 ігри. У майбутньому в сервісі з’являться Gears 5, Halo: The Master Chief Collection і Ori and the Will of the Wisps.

e3 2019

Cyberpunk 2077

Це наступна гра студії CD Projekt Red, що створила серію ігор «Відьмак». Cyberpunk 2077 анонсували ще в 2012 році. Гра базується на настільній грі Майка Пондсміта Cyberpunk 2020.

Під час показу нового трейлера стало відомо, що у грі з’явиться персонаж, якого грає Кіану Рівз — він же і представив гру на презентації, що викликало неабиякий захват в аудиторії. Вийде 16 квітня 2020 року на PS4, Xbox One і PC.

The Outer Worlds

Проектом займається студія Obsidian Entertainment. Гра, що присвячена космічним пригодам, вийде вже цієї осені – 25 жовтня на PC, PS4, Xbox One. Інших подробиць поки немає. У ролику розробники показали світ та персонажів, а також нові кадри ігрового процесу з боями.

Bleeding Edge

Це буде онлайн-екшен формату «4 на 4». Гравцям належить битися один з одним на арені. На вибір нададуть яскравих персонажів з унікальними здібностями. У день релізу гра буде доступна в Xbox Game Pass. Технічний альфа-тест розпочнеться 27 червня. Записатися можна за посиланням.

Minecraft: Dungeons

Гра буде підтримувати до чотирьох користувачів. Наявні різні нові види зброї та предметів. Також буде всеосяжний квест, під час якого гравці будуть протистояти ворогові. У грі будуть присутні певні квести та локації. Minecraft: Dungeons навесні 2020 року.

Star Wars Jedi: Fallen Order

Події гри відбуваються незабаром після фільму «Зоряні війни. Епізод III: Помста ситхів». Після оголошеного імператором Палпатіном «Наказу 66» більшість джедаїв було вбито. Головний герой гри, молодий падаван Кел Кестіс змушений піти в підпілля та ховатися, рятуючи своє життя. Гра вийде 15 листопада.

Blair Witch

Моторошний трейлер нового хоррора від першої особи Blair Witch. Події розгортаються у 1996 році. У трейлері показують чоловіка з камерою, якого переслідує ледь помітна постать.

Гра вийде 30 серпня на PC і Xbox One.

Microsoft Flight Simulator

Авіаційний симулятор нового покоління, який продовжує знамениту серію від Microsoft. Гравців очікує величезний вибір цивільних літаків різних моделей, на яких можна буде облетіти весь світ, милуючись динамічною зміною дня і ночі, реалістичною погодою та іншими графічними цікавинками. Гра вийде в 2020 році.

Gears 5

Гра вийде 10 вересня 2019 року на Xbox One і Windows 10. Передплатники Xbox Game Pass Ultimate та покупці ультимативного видання отримають доступ за чотири дні до дати виходу.

Також розробники представили перший погляд на новий кооперативний режим Escape та оголосили, що за попереднє замовлення будь-якої версії Gears 5 у перші сім днів користувачі отримають набір персонажів за мотивами фільму «Термінатор: Темні долі».

Halo Infinite

У ролику солдат UNSC знаходить Майстра Чіфа, який дрейфує у відкритому космосі в режимі виживання. На щастя, йому вдається його «оживити». На цьому невдачі бійців не закінчуються – космічний корабель раптово атакують вороги.

Для гри створили новий гральний рушій під назвою Slipspace, який повинен допомогти втілити авторам їхні амбітні задуми. Також з’явиться підтримка розділеного екрану.

Halo Infinite стане однією з перших ігор на новому Xbox, який зараз називається Project Scarlett. Реліз відбудеться одночасно з виходом консолі Microsoft – на різдвяні свята в 2020 році.

Elden Ring

Спільна гра From Software та Джорджа Мартіна (автора серії книг, за якими був знятий серіал «Гра престолів»). Elden Ring – це похмурий рольовий екшен від третьої особи. Хідетака Міядзакі обіцяє, що варіативність буде ширше, ніж у Dark Souls. Дати виходу поки немає.

Читайте також, що Apple представив? Підсумки презентації WWDC 2019 від Apple: iOS 13, iPadOS, MacPro, Catalyst та багато іншого на презентації WWDC 2019.

Share
Написати коментар
loading...