Реклама

🎮 Call of Duty Modern Warfare — дивіться дебютний трейлер

Напередодні головного заходу у світі відеоігор — всесвітньої виставки E3 — лунає все більше анонсів. Наразі компанія Infinity Ward офіційно анонсувала нову частину популярної серії Call of Duty Modern Warfare.
Čytaty latynkoju
The Verge
🎮 Call of Duty Modern Warfare — дивіться дебютний трейлер
  1. Головна
  2. Креатив
  3. 🎮 Call of Duty Modern Warfare — дивіться дебютний трейлер
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Напередодні головного заходу у світі відеоігор — всесвітньої виставки E3 — лунає все більше анонсів. Наразі компанія Infinity Ward офіційно анонсувала нову частину популярної серії Call of Duty Modern Warfare.

Call of Duty Modern Warfare — перезавантаження культового шутера

Про Call of Duty знають навіть ті, хто не грає у відеоігри — це легендарна серія «стрілялок», і цього року вона поповниться ще одною грою. Call of Duty Modern Warfare — це перезавантаження передостанньої, третьої частини гілки Modern Warfare. Дивіться дебютний трейлер:

Незважаючи на те, що фанати серії будуть раді впізнати кількох знайомих персонажів — наприклад, капітана Прайса — перезапуск отримає абсолютно новий сюжет.  Call of Duty Modern Warfare буде розділена на дві частини — у першій гравець зіграє звичну роль спецназівця, а от у другій приміряє форму повстанця на Близькому Сході.

Цього разу розробники хочуть показати інший бік війни.

Ми розповідаємо історію про сучасну війну в реальному світі. Якщо ми «побілимо» її, відступимо від неї, якщо ми покажемо світ, де герої воюють з терористами і перемагають, ви ніколи не побачите вплив <війни> на звичайних людей, побічні втрати або моральні ділеми, з якими стикаються і самі солдати.

Джейкоб Мінкофф, дизайнер кампанії Call of Duty Modern Warfare

Американські журналісти, які вже мали можливість побачити гру наживо, зізнаються, що досвід, який отримають гравці, іноді може бути «некомфортним».

Минулого тижня під час візиту в Infinity Ward я зміг побачити дві сцени з гри на власні очі, і обидві були болісними. В одній, після терористичного нападу на Piccadilly Circus, група солдатів відстежила нападників до невеликого, тісного будинку в центрі Лондона. За цим послідувало методичне вбивство всіх у будівлі. Добре озброєні солдати пересувалися кімнатами і поверхами, розстрілюючи звичайних людей у спальнях і кухнях. Наприкінці сцени солдати шукають докази на верхньому поверсі, і ви можете почути, як всередині будинку кричить дитина.

Ендрю Вебстер, The Verge

Хоча фокус сьогоднішнього анонсу був на сюжетній частині, нова гра в серії Call of Duty отримає і мультиплеєр. Більше деталей про нього розробники обіцяють розкрити пізніше.

Дивіться також новий трейлер Death Stranding? Death Stranding — нове відео та дата виходу найбільш очікуваної відеогри від Хідео Кодзіми — потенціального шедевра від Хідео Кодзіми.

Share
Написати коментар
loading...