Реклама

Tesla представила новий електрокар Model Y

Перша версія Model Y із запасом ходу 482 км обійдеться покупцям у $47 тисяч. У залежності від комплектації в машині може розміститися до семи людей.
Čytaty latynkoju
Tesla
Tesla представила новий електрокар Model Y
  1. Головна
  2. Новини
  3. Tesla представила новий електрокар Model Y
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Перша версія Model Y із запасом ходу 482 км обійдеться покупцям у $47 тисяч. У залежності від комплектації в машині може розміститися до семи людей.

15 березня CEO Tesla Ілон Маск представив чергове поповнення модельного ряду компанії – електричний кросовер Model Y.

Інтер’єр нової моделі нагадує Model 3. Запас ходу автомобіля – від 370 км зі стандартною батареєю до 480 км у Model Y Long Range. Максимальна швидкість – близько 240 км/год, розгін з 0 до 100 км/год – за 3,5 секунди.

На сайті компанії зазначається, що Model Y, «як і будь-яка інша Tesla, розроблена, щоб бути найбезпечнішим транспортним засобом у своєму класі».

Читайте також: Tesla дозволила замовляти електромобілі в Україну

Спочатку компактний кросовер, який був сконструйований на тій же платформі, що і седан Model 3, буде представлений у версії із запасом ходу 300 миль (482 км) за ціною $47 тис.

Стандартна версія електрокара з’явиться пізніше. Придбати її можна буде у 2021 році. Вартість машини із запасом ходу 230 миль (370 км) складе $39 тисяч. За додаткові $3 тисячі їх можна обладнати додатковими сидіннями, загальна кількість яких може досягати семи.

Читайте також: 10 проривних технологій майбутнього від Білла Гейтса

У повнопривідної Model Y «є два надчутливих незалежних електродвигуна». Машина може використовуватися під час дощу, снігу, у багнюці і на бездоріжжі.

Model Y повністю електрична. Акумулятор машини здатний повністю зарядитися протягом ночі.

Найдешевша версія нового електрокара буде доступна навесні 2021 року і коштуватиме $39 тисяч. Найдорожчу – Performance клієнти зможуть придбати восени 2020 року. За неї попросять 60$ тисяч. 

Share
Написати коментар
loading...