Реклама

Як купити електронний квиток у «Приват24» або кіосках

Нова функція купівлі через «Приват24» з'явилася тільки в Android-версії програми. Якщо нема додатка, то зручною буде карта з кіосками, де наявні Kyiv Smart Card.
Čytaty latynkoju
Kyiv Smart Card
Як купити електронний квиток у «Приват24» або кіосках
  1. Головна
  2. Місто
  3. Як купити електронний квиток у «Приват24» або кіосках
  • Сподобався пост? Став вподобайку!
  • 0
Нова функція купівлі через «Приват24» з'явилася тільки в Android-версії програми. Якщо нема додатка, то зручною буде карта з кіосками, де наявні Kyiv Smart Card.

У «Приват24» для Android запустили продаж електронних квитків на київський наземний транспорт і метро. Тепер їх можна купити у кілька кліків.

Як працює

Щоб купити квиток, потрібно зайти в додаток «Приват24», а потім в меню «Транспорт». У ньому шукаємо пункт «Київ» і купуємо квиток. Він може бути разовий або проїзний.

Після цього в додатку з’явиться електронний квиток з QR-кодом. Його потрібно відсканувати за допомогою спеціальних пристроїв на нових турнікетах метро або в наземному транспорті.

Нема «Приват24»?

Читайте також: Чайові карткою: Приватбанк запустив нову послугу

Київська влада почала продаж єдиного електронного квитка Kyiv Smart Card у Т-кіосках та опублікувала карту, де вже можна його купити. Він продається у тимчасових кіосках, які не мають власних адрес, тому на карті відзначені найближчі будівлі до кіосків. Як розпізнати Т-кіоск:

Такі ж квитки продаються на кількох станціях метро столиці, в тому числі, «Майдан Незалежності», «Хрещатик», «Театральна», «Арсенальна», «Академмістечко» та інших. Їх можна купувати або поповнювати в особистому кабінеті киянина, у терміналах типу iBox, EasyPay.

Що таке електронний квиток

Читайте також: У Києві створили бота для оплати проїзду у міському транспорті: як користуватися

Картка Kyiv Smart Card є ключем доступу до облікового запису у систему єдиного електронного квитка. Куплена карта прив’язується до особистого кабінету користувача. Він може поповнювати або купувати поїздки.

Після цього Kyiv Smart Card використовується у всіх видах громадського транспорту, де встановлені валідатори для зчитування таких карток. Просто прикладаєте картку і спокійно їдете, не шукаючи кондуктора.

Усі способи купівлі квитка можна знайти за посиланням.

Share
Написати коментар
loading...